Ashtanga Yoga Level 2

Ashtanga Yoga voor gevorderden

Ashtanga Yoga bestaat uit een vaste set van houdingen, die je een leven lang kunt oefenen. De Level 2-lessen zijn bedoeld voor jou als je al een tijdje de houdingen van Level 1 hebt ervaren. Je lichaam is flexibel en sterk, en je bent klaar voor verdere ontwikkeling. In Level 2 werk je nog meer aan kracht, stabiltiet, lichtheid van je lichaam, de juiste correcte wijze om in en uit een houding te komen en maak je ook contact met de diepere energetiche laag. Door de oefeningen steeds weer te herhalen heeft dit een dieper effect op je lichaam, geest en emoties. Je yogadocent begeleidt je in je groei en bewustwording naar binnen en in de realiteit naar de wereld om je heen en naar anderen. Waarbij de yogafillosofie steeds belangrijker gaat worden. De cocent helpt je in je ontwikkeling van je practice en ondersteunt je daar waar nodig met andere vragen, je leert nieuwe yogaposes aan zodra je daar klaar voor bent.

Krijg controle over je zintuigen en een dieper inzicht in jezelf

Als je de juiste ademhaling, houdingen en focuspunten oefent en synchroniseert, geeft Ashtanga Yoga je controle over je zintuigen en een dieper inzicht in jezelf. Door de oefeningen creëer je warmte in je lichaam. Je gaat transpireren, waardoor je organen en spieren zich ontgiften en zuiveren. Als gevolg hiervan, verbetert je circulatie en krijg je een sterk, energiek lichaam en een heldere en scherpe geest.

In balans ontdek je de stille intelligentie van je eigen lichaam

Door regelmatig aan yoga te doen, ben je uiteindelijk meer in balans, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Als Level 2-beoefenaar weet je dat je systeem over de intelligentie beschikt die nodig is voor het bereiken van de balans. Al dat jij hoeft te doen, is het regelmatig oefenen van je persoonlijke practice. Daarbij geef je zorg en aandacht aan dat wat erom vraagt, of – om met Sri K. Pattabhi Jois te spreken: “Practice, practice, practice, and all is coming”.

Level 2 zorgt voor een verdieping van en in de houdingen

De Ashtanga Yoga Led Class Level 2-lessen worden in een meditatieve flow gegeven door je yogadocent. In de les oefen je een uur en vijftien minuten de houdingen van de Ashtanga Yoga  Primary Series. Als je nog niet alle houdingen helemaal beheerst, kun je toch meedoen met de les. Je yogadocent geeft je aanwijzingen hiervoor, totdat je de gehele serie leert. Ken je de Primary Series al, dan leer je geen nieuwe houdingen in de Level 2-lessen, maar ontwikkel je wel een verdergaande verdieping van elke houding. Op vrijdag ochtend stipt om 6.00u in Maastricht kun je wekelijks met een extra lange les, de Ashtanga Yoga Full Primary Series Led Class meedoen en volledig het ritme en flow ervaren, in de energie van een groepsles komen en de week mooi afsluiten. 

Ben jij toe aan de Ashtanga Yoga Led Class Level 2-lessen? Meld je dan aan voor een proefles. In ons lesrooster vind je de dag en tijd die het beste in jouw leefritme of planning passen.

Alles op een rijtje

Naam

Ashtanga Yoga Led Class - Level 2 

Locatie Yogaplace Maastricht, Sittard Urmond
Prijs Abonnement
Lesduur 1 uur en 15 minuten
Frequentie

 

1x per week, 2x per week of onbeperkt
Niveau gevorderden
lesdagen zie rooster
Yogadocent zie rooster
Ideaal voor jou als Klaar bent voor verdere groei in de Primary Series. Geschikt na vier maanden level 1 of na overleg met je docent.
Doel Verder verfijnen van een dagelijkse, persoonlijke practice die je je met zelfkennis, discipline, liefde en geduld eigen maakt en je een opstap geeft om te leven naar wat echt belangrijk voor jou is.

Ik wil een proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles