Alignment Yoga from Inside

Stem je af op je innerlijke wijsheid

Alignment Yoga From Inside is een les waarin je je lichaam grondig leert kennen. Hoe dat werkt? Via de yogaposes word je je bewust van je ambities en de daaraan voor jou gekoppelde lichamelijke gevolgen. We gebruiken allerlei materialen (zoals blokken, banden en banken), om elke houding goed uit te voeren. Het gevolg is dat je goed in je lichaam leert voelen en ontdekt van welke dieperliggende klachten in bijvoorbeeld je rug, schouders en nek je last hebt. Deze bewustwording van je lichaam is een belangrijke stap vooruit. Door je volle aandacht te richten op een goede technische uitvoering van elke yogahouding, creëer je ruimte en verliest spanning langzaam zijn greep op je. De Level 1-lessen zijn geschikt voor jou als beginner, terwijl de Level-2 lessen uitdagend zijn als je een gevorderde yogi bent.

Verlies je stress en vind een nieuwe balans door Alignment Yoga From Inside

Als je het druk hebt, is je lichaam vaak verkrampt doordat je onbewust je schouders optrekt en je spieren aanspant. Dat zorgt naast je drukke hoofd voor allerlei lichamelijke klachten, waardoor je niet lekker in je lijf zit. Alignment Yoga From Inside laat je bewust voelen in je lichaam. Welke onnatuurlijke houding heb je onbewust aangenomen? Waar houd je onnodig spanning vast? Hoe kun je die spanning loslaten? Hoe voelt dat? Door je lichaam systematisch te scannen in elke yogahouding, ontwikkel je de gewoonte om je lichaam ook buiten de les te ontspannen. Het gevolg is een vermindering van de spierspanning en een bewustwording van je ademruimte. Dat geeft je in je hoofd en lijf de zo nodige rust en ruimte om je balans terug te vinden.

Krijg nieuwe energie door aandacht en ademhaling

De rust van waaruit je je bewustzijn creëert over je spieren en de houding van je lichaam is fascinerend. De Alignment Yoga From Inside-oefeningen belasten je spieren niet onnodig, terwijl je er wel opnieuw energie van krijgt. De combinatie met een juiste ademhaling maakt het effect nog eens zo sterk. In deze lessen leer je bovendien een aantal technieken om je lichaam te openen en je spieren gericht aan te sturen en te ontspannen. Daardoor is deze yogavorm fijn als je herstelt van klachten, als je je lichaam beter wilt leren kennen, en zeker als aanvulling op je Ashtanga practice.

Alignment Yoga From Inside helpt je in vier stappen af van je lichamelijke klachten:

  1. Via je ademhaling wordt je bewust van je lichaam.
  2. Je leert je spieren activeren in ontspanning.
  3. Je bouwt fysieke en mentale kracht en souplesse op met yogaoefeningen (asana’s).
  4. Je vindt opnieuw een vrijere beweging en balans door je skelet uit te lijnen.

Ben je klaar met gestresst zijn en wil je Alignment Yoga From Inside eens uitproberen? Meld je dan aan voor een proefles, of schrijf je direct in.

 

Alles op een rijtje

Naam

Alignment Yoga From Inside - level 1 en level 2

Locatie Yogaplace Maastricht
Prijs Abonnement
Lesduur 1 uur en 15 minuten
Frequentie

 

1x per week of 2x per week
Niveau Beginners en gevorderden
lesdagen zie rooster
Yogadocent zie rooster
Ideaal voor jou als Als je je wilt verdiepen in de kracht van je spieren en je lichaam, of als je een blessure wilt helpen herstellen
Doel Aanleren van een goede technische basis voor de yogahoudingen en houdingen die goed voor jou specifieke lichaam

Is Alignment Yoga From Inside iets voor jou? Doe dan mee aan een proefles of meld je direct aan!

 

Als je lid bent van Yogaplace, kun je genieten van yoga zo vaak als je wilt verspreidt over vijf locaties. Dagelijks, een keer per week of flexibel. Bij Yogaplace kun je je lessen als credits inzetten gedurende twee maanden op jouw gewenste dag en tijd. 

Kies ONLINE het abonnement of een passende classcard voor een bepaalde periode zonder abonnementsverplichting, die bij jou past! "

 

Ik wil een proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love!

Gratis Proefles