Zwangerschapsyoga

Voel je lekker tijdens je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap ben je je extra bewust van je lichaam en gevoelens. Je lichaam verandert onder invloed van hormonen en door het groeien van de baby in je buik. Zwangerschapsyoga helpt je bij het vinden van een nieuw evenwicht, maar stimuleert je ook om de zwangerschap intens te beleven. Je bereidt je op een ontspannen manier voor op de bevalling en het helpt je bij het herstel hierna. Bij Yogaplace kun je vanaf circa 13 weken zwangerschap deelnemen aan de lessen. Zowel als je nog nooit yoga hebt gedaan, als wanneer je al yoga-ervaring hebt.

Voel je je prettig tijdens je zwangerschap en bevalling

Bij zwangerschapsyoga leer je yogahoudingen die je buik ontzien en 'ruimte' geven. Samen werken we aan het verstevigen en verlengen van je been-, bil- en rugspieren. Er zullen thema's voorbij komen zoals kracht, ruimte creëren, loslaten en ontspanning. Elke les komen er gerichte ademhalings- en ontspanningsoefeningen aanbod die ervoor zorgen dat je kunt ontspannen. Zo train je jezelf ook om tijdens de bevalling los te kunnen laten en je over te geven aan de situatie. Je bereidt je voor op een bewuste en actieve bevalling. 

Wil jij jezelf goed voorbereiden op een prettige zwangerschap en bevalling? Meld je dan aan voor deze fijne les.

 

Op dit moment vindt er geen zwangerschapsyoga plaats, maar we hopen dit snel weer aan te bieden. Houd onze social media (Instagram en Facebook) in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Boek je introductieles

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles