HIIT & Yoga

Als er niets anders overblijft dan een gevoel van levend zijn

Iedereen zal kunnen beamen dat de zware en misschien minder prettige ervaringen in ons leven uiteindelijk wel eens een de meest waardevolle kunnen zijn.
Als we de grens van ons fysieke lichaam naderen komen we automatisch ook de verschillende lagen van onze mind tegen. In de weerstand: ‘’Ik kan het niet, ik houd het niet meer vol, ik wil opgeven en zo voort ’’ zijn gedachten die je kunt tegenkomen. Echter, het lichaam is tot bijzondere dingen in staat als de mind zijn weerstand opgeeft en niets anders overblijft dan een gevoel van levend zijn.

In de HIIT & Yoga sessies zoeken we fysieke grenzen op door middel van laagdrempelige lichaamsgewicht oefeningen. Niet alleen zorgen we hiervoor voor een verbetering van kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Maar tegelijkertijd begeven we ons in een staat waarin je lichaam overstroomt van vitaliteit. Je voelt je hart kloppen, bloed rondruizen in je lichaam en je longen zuurstof tot zich nemen. Het gevoel van ''ik leef''.

Na deze piek komt je makkelijker tot verstilling. Daar waar normaal na een HIIT de cooling down minimaal is nemen we bij HIIT & Yoga de tijd. Om te verstillen, te vertragen en bewust te zijn van ons lichaam. Zo komt balans terug in het lichaam en krijg je de tijd om te herstellen. Op deze manier zorgen we ook voor een blijvende souplesse in het lichaam daar waar anders spieren zouden verkorten na een dergelijke training.

 Van YANG naar YIN, van Donker naar Licht. 

Zo begin je met HIIT & Yoga

Volg een introductieles

Met een abonnement bij Yogaplace heb je nu niet langer 2 abonnementen nodig, je fysieke prikkel van de sportschool combineren wij voor jou met een yoga mindset. 1+1=3

Als je lid bent van Yogaplace, kun je genieten van yoga zo vaak als je wilt verspreidt over verschillende locaties. Dagelijks, een keer per week of flexibel. Bij Yogaplace kun je je lessen als credits inzetten gedurende twee maanden op jouw gewenste dag en tijd. 

Kies ONLINE het abonnement of een passende classcard voor een bepaalde periode zonder abonnementsverplichting, die bij jou past! "

 

Ik wil een introductieles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love!

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles