Zwangerschapsyoga

Voel je lekker tijdens je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap ben je extra bewust van je lichaam en gevoelens. Je lichaam verandert onder invloed van hormonen en door het groeien van de baby in je buik. Yogalessen helpen je bij het vinden van een nieuw evenwicht, maar stimuleren je ook de zwangerschap intens te beleven. Je bereidt je op een ontspannen manier voor op de bevalling en het helpt je bij het herstel hierna. Bij Yogaplace kun je vanaf het begin van je zwangerschap privélessen Actieve Zwangerschapsyoga boeken, zowel als je nog nooit yoga hebt gedaan, als wanneer je al yoga-ervaring hebt.

Voel je je prettig tijdens je zwangerschap en bevalling

Bij Actieve Zwangerschapsyoga leer je yogahoudingen die je buik ontzien en 'ruimte' geven. Samen werken we aan het verstevigen en verlengen van je been-, bil- en rugspieren. Verder leer je oefeningen om verkrampingen los te laten, wat van pas zal komen tijdens de bevalling. Gerichte ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je kunt ontspannen. Zo train je om tijdens de bevalling los te kunnen laten en je over te geven aan de situatie. Je bereidt je voor op een bewuste en actieve bevalling. 

Kinderopvang om de hoek

Heb je al kindjes? Dan is het goed om te weten dat we in Maastricht een speciale afspraak hebben met Kinderopvang SamenSpelen, om de hoek van Yogaplace Maastricht, Franciscus Romanusweg 50.

Wil jij jezelf goed voorbereiden op een prettige zwangerschap en bevalling? Kies dan voor deze privéles.

Maak een afspraak    Boek een privéles

Share the love!

Gratis Proefles