WROGA - Schrijf- en Yogaworkshop

Krijg ZIN in je leven met yoga, meditatie en schrijven

Hou je van yoga én schrijven? Of ben je benieuwd hoe ze samen kunnen gaan? Reserveer dan de datum van deze eendaagse intensive workshop in je agenda en beleef het enthousiasme van auteur Geertje Couwenbergh en yogadocente Jasmijn Koelink. Deze workshop is interessant voor beginners en gevorderden, op alle vlakken.

Maak je leven mooier met schrijven en yoga
Schrijven en yoga zijn twee aanvullende paden naar hetzelfde doel: volledig aanwezig worden voor je leven. Tijdens deze workshop laten Geertje en Jasmijn je ervaren hoe de combinatie van schrijven, yoga en meditatie kan leiden tot serieuze ZIN in je leven. Behalve verrassende schrijfopdrachten leer je toegankelijke yoga- , meditatie- en gesprekstechnieken gebruiken om contact te maken met je Ene Grote Leven. Deze eendaagse Intensive is gebaseerd op het boek ZIN: Lust in je Leven door Schrijven van Geertje Couwenbergh, waarover HP/De Tijd schreef: "Sans gêne fileert Couwenbergh het schrijfproces. Een bron van inspiratie voor elke auteur." en Glamour: “Al schrijvend je leven mooier maken... Zelden heb ik een boek gelezen met zo’n krachtige en prachtige boodschap. Een must-have voor iedereen die van het leven houdt!”.

Even voorstellen: Geertje en Jasmijn


Geertje Couwenbergh is schrijfster, columnist, innernemer en auteur van drie boeken, waaronder ZIN: Lust in je Leven door Schrijven en HARTCORE. Ze schrijft voor Happinez, Elephant Journal, The Optimist en diverse bladen. Voor The House of Yoga schrijft ze een column over poëzie en boeddhisme. Geertje geeft regelmatig schrijfworkshops in binnen- en buitenland.


Jasmijn Koelink, gecertificeerd yogadocent, is opgeleid als sociale- en organisatiepsychologe. Haar lesstijl - van intensieve vinyasa variaties tot yin yoga - kenmerkt zich door de speciale aandacht voor het ontrafelen van alle informatie, emoties, gevoelens en gedachten die in het lichaam zijn opgeslagen.

Docent : yogadocente Jasmijn Koelink en auteur Geertje Couwenbergh
Locatie : Yogaplace Maastricht
Zelf meenemen : een snelschrijvende pen, een stevig papieren kladblok en makkelijk zittende kleding.

Reacties van eerdere deelnemers aan Geertje en Jasmijn’s Schrijf- en Yoga-workshops:

“Fris, vernieuwend, open, kwetsbaar.”

“Deze cursus is de leukste cursus sinds tijden. Het is leuk, ontspannend, leerzaam, bevrijdend, inspirerend, een ontdekkingsreis.”

"Een waardevol geschenk. Ik heb overal weer zin in!”

“Subliem.”

“Spontaan, echt, eerlijk, “schaamteloos!”

“Ongelooflijk hoeveel vloeiender en minder ‘bedacht’ je gaat schrijven na een meditatie- of yoga-oefening! Schrijven vanuit je lijf gaat veel beter dan schrijven vanuit je hoofd!’

- studente Daphne

 

Wanneer er geen nieuwe datum gepland staat in onze agenda neem contact op via info@yogplace.nl zodat wij u graag laten weten wanneer deze inspirerende workshop weer gegeven wordt!

Share the love!

Gratis Proefles