Alignment Yoga from Inside Workshop

Neem afscheid van je stress met deze nieuwe yogavorm

Heb jij last van stress? Voel je de gevolgen ervan in je hoofd en je lichaam? Alignment Yoga from Inside is een nieuwe yogavorm die je helpt om je stress op te laten lossen door op zachte wijze je innerlijke kracht naar buiten te brengen. Deze workshop is de ideale manier om kennis te maken met deze praktische yogavorm.

Bevrijd jezelf van stress in 4 stappen
Alignment Yoga from Inside neemt je in vier stappen mee naar een leven waarin stress minder grip op je heeft:

  • Je wordt je bewust van je lichaam via je ademhaling.
  • Je leert je spieren in ontspanning te activeren. 
  • Je bouwt kracht en souplesse op met gerichte oefeningen (asana’s).
  • Je hervindt je balans en leert weer vrijer te bewegen door het uitlijnen van je skelet.

Alignment Yoga from Insidet pakt chronische stress aan op zowel het psychische, als het lichamelijke vlak. Door de yogahoudingen op de juiste manier te doen, word je je bewust van je ambities en ook van je stress, want die is daarmee sterk verweven. In deze workshop ontdek je waar jij stress voelt in je lichaam en in je hoofd. Door je aandacht zonder ingrijpen volledig te leggen op een goede technische uitvoering van de oefening, ontstaat ruimte en verliest stress langzaam zijn greep op je.

Krijg in alle rust nieuwe energie
De workshop Alignment Yoga from Inside laat je een diepe rust ervaren. Van daaruit ontstaat een fascinerend nieuw bewustzijn van je spieren en lichaamshouding. De yoga-oefeningen zijn niet onnodig belastend voor je lichaam. Tegelijkertijd zorgt het opvolgen van - ogenschijnlijk eenvoudige – aanwijzingen, gecombineerd met een juiste ademhaling, ervoor dat je opnieuw energie krijgt.

Alignment Yoga from Inside: ook voor het verbeteren van je yogahoudingen
Behalve dat Alignment Yoga from Inside perfect is om komaf met stress te maken, is het een goede aanvulling op de reguliere yogalessen. Door de relatief technische benadering verbeter je de uitvoering van de houdingen en leer je je lichaam juist voelen in elke houding. Het gevolg is een vermindering van de spierspanning en een bewustwording van je ademruimte.

Docent : Manú Giaccone
Locatie : Yogaplace Maastricht
Zelf meenemen : gemakkelijke kleding, handdoek en een dekentje om warm te blijven tijdens de ontspanningsoefening.

 

Wanneer er geen nieuwe datum gepland staat in onze agenda neem contact op via info@yogplace.nl zodat wij u graag laten weten wanneer deze inspirerende workshop weer gegeven wordt!

Share the love!

Gratis Proefles