Workshops

cgsi_55a44a065ff3c682eefe00332250ab4f.img

Online event | In verbinding naar 2022

Datum: woensdag, 15 december 2021
Tijd: 20:00 (einde: 21:30)
Locatie: Online livestream
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 17,50

Een online event waarbij we met een mooie groep mensen liefdevolle aandacht geven aan ons systeem. Er wordt intern veel geraakt en getriggerd in deze tijd met alle maatregelen die van buitenaf komen. Boosheid en angst zijn logische reacties/emoties. Door in verbinding met elkaar te blijven zodat we het leven als iets moois blijven zien, neem ik je mee om fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch alles te doorvoelen en ruimte geven om in je kracht en in het licht te komen staan. Mooie oefeningen komen aan bod om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vrij te voelen en vrij te leven, wat er ook gebeurt.

Lieve, mooie mensen,

We zijn aangekomen in de transitie maand december. Ik wens voor jou dat je in deze tijd ook ruimte ervaart om geluk te voelen, te lachen, met je geliefden te genieten en vertrouwen te voelen voor de toekomst.

Hoe blijven we kalm en kunnen we overstijgen van dat wat er in de wereld op dit moment speelt, er gebeurt veel.

Tijdens dit online event gaan we met een mooie groep mensen liefdevolle aandacht geven aan ons systeem, want er wordt intern veel geraakt en getriggerd in deze tijd met alle maatregelen. Boosheid en angst zijn een logische reacties /emoties.

Door in verbinding met elkaar te blijven kunnen we het leven als waardevol blijven ervaren. Ik neem je mee om fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch alles te doorvoelen en ruimte geven om in je kracht en in het licht te komen staan. Heldere oefeningen, meditaties etc. komen aan bod om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vrij te voelen en ook vrij te leven, wat er ook gebeurt. 

Ook dit gaat voorbij.

Laten we samen de positieve vibratie verhogen. Namasté, Manon

Vanaf nu komt dit event maandelijks op onze agenda!

 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles