Workshops

cgsi_297c284830ed18fd5e3f2d1f8c59a33e.img

MASTERCLASS | Handstand - The art of arm balances

Datum: zondag, 30 januari 2022
Tijd: 12:30 (einde: 15:00)
Locatie: Sittard
Docent: Eveline Smeets
Kosten: € 45,00

In deze masterclass zetten we de handstand in als middel, net zoals bij alle andere vormen van yoga beoefening, om te werken met body-mind connectie. 

Het ultieme plaatje op social media lijkt het soms... De handstand in de yoga wereld trekt een hoop ego’s uit de kast. Gelukkig zit er meer achter dan een hoop likes. 
Een handstand kunnen maakt je namelijk niet direct een mooier of beter mens, toch? Er zitten tal van lessen te leren tijdens het proces van de beoefening van een handstand die het de moeite waard maken. 

Deze masterclass heeft niet als doel om je de deur uit te laten gaan op je handen, ook niet om het ego in de yoga practice een boost te geven. In deze workshop staat plezier en ontdekking voorop. Nieuwe dingen uitproberen vanuit nieuwschierigheid naar het lichaam.

Welke gedachten gaan er door je heen als je op het punt staat je benen in de lucht te gooien? Hoe voelt het om geen controle te hebben? Wat zeg je tegen jezelf als je maar blijft omvallen?

Je krijgt in deze masterclass krijg je alle basis handvaten aangereikt om een begin te maken aan het beoefenen van een handstand. Je hoeft absoluut geen ervaring te hebben met het doen van een handstand, wel een open mind.

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles