Workshops

cgsi_ec52d57a00e95859d3664cf96b97a4fa.img

Informatiebijeenkomst Academy opleidingen 2022

Datum: zaterdag, 8 januari 2022
Tijd: 11:00 (einde: 12:30)
Locatie: Sittard
Docent: Manon Simonis
Tweede docent: Chantal Leenders

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart.’ – K. Pathabhi Jois

 
Ben jij een gepassioneerde yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Dan is de Pre-Teacher Training (40 uur) en/of de Basis Ashtanga based docentenopleiding (200 uur) een must! 

Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens onze volledige Basis Ashtanga based docentenopleiding, die start in 2022, of de Pre-Teacher Training, die in december 2021 start.

Wil je echter eerst meer te weten komen over de inhoud van deze opleiding, kom dan naar deze informatiebijeenkomst. Je kunt kennismaken met de hoofddocenten en hun visie. Ook kun je vragen stellen over alle andere opleidingen in het aanbod van onze Yogaplace Academy.

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je verdere uitleg over de inhoud van de opleiding en krijg je ook volop de gelegenheid om vragen te stellen aan Manon Simonis en Eveline Smeets. Mochten er nog twijfels zijn je aan te melden dan is deze bijeenkomst zeer geschikt om duidelijkheid te krijgen zodat je de juiste keuze kunt maken. 

Meld je gratis aan voor deze bijeenkomst. Kun je niet in persoon aanwezig zijn, kun je ons ook mailen voor online deelname en er op deze wijze bij aanwezig te zijn. We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

 

‘Teach what is inside you. Not as it applies to you, to yourself, but as it applies to the other.’ - T. Krichnamacharya

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles