Workshops

cgsi_848999c618d8a9447f4dd1ec256f47db.img

Starten met Yin Yoga online cursus

Datum: vrijdag, 5 november 2021 t/m vrijdag, 24 december 2021
Tijd: 10:00 (einde: 11:15)
Locatie: Online livestream
Docent: Yogaplace Docent
Kosten: € 99,00

Gedurende de dag kunnen spanning en stress weleens hoog oplopen. Mentale en fysieke spanning vinden allemaal hun weg door het lichaam. Op de lange duur kan het lichaam deze spanningen gaan vasthouden en ontstaan blokkades in het lichaam. Deze kunnen zich uiten op verschillende manieren, van stijfheid tot hoofdpijn of zelfs hyperventilatie. Bij yin yoga ontlaad je en laat je spanning los. Keer je terug naar wat er op dit moment qua sensaties aanwezig is. Terug bij jezelf. Yin Yoga geeft je alle kans om je grenzen te verkennen en is geschikt voor ieder niveau. Omdat je elke yogapose langere tijd aanhoudt, voel en ervaar je heel goed wat er in je lichaam en geest aanwezig is. Yin Yoga is een relatief zachte en rustige vorm van yoga.

In deze cursus leer je de basis principes van Yin yoga, hoe hiermee te starten en welke effecten het heeft op lichaam en geest. Je maakt in deze 8 weken een fijne start en wordt stap voor stap begeleid door de docent. 

Het resultaat/effect: ontlading van fysiek of mentale spanningen, flexibiliteit en mobiliteit, bewustwording van fysieke en mentale grenzen en vermindering van spanning of stress. 

Cursusduur: 8 weken

Met een abonnement bij Yogaplace ontvang je automatisch 10% korting.

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles