Workshops

cgsi_0b98110f5e928c52baf1211f180cc022.img

Online (live stream) basiscursus ademoefeningen voor een vitaal en energieker leven | 4 weken

Datum: vrijdag, 7 mei 2021 t/m vrijdag, 28 mei 2021
Tijd: 09:00 (einde: 10:15)
Locatie: Online livestream
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 95,00
Deze cursus van vier weken biedt een basis om een vaste routine op te bouwen om een aantal basis Kriyas en Pranayama oefeningen in je dagelijkse leven te integreren. Vooral nu we in een uitdagende tijden leven helpt de ademhaling om op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau balans te herstellen, spanningen en weerstanden te herkennen en vrij te maken met uiteindelijk een heldere en kalme geest. Zowel de Kriyas als Pranayama zuiveren lichaam en geest die uiteindelijk de energiebanen, energielichamen en het hart openen. 
 
In deze cursus zullen er verschillende methodes van reiniging middels adem besproken en ervaren worden voor de ultieme zuivering van lichaam en geest. 
Wanneer alle onzuiverheden zijn opgelost, stabiliseren de ademhalingstechnieken zich verder en geeft dit toegang tot onze innerlijke wereld en leidt dit als voorbereiding tot een ruimere en diepere staat van meditatie. Je leert de voordelen begrijpen en ervaren. Ons lichaam voedt zich met vitale energie en je voelt je vitaal, wakker en tevreden als het energiesysteem van je lichaam in balans is.
 
Je wordt online begeleidt in de gehele beoefening. Iedereen kan deelnemen, met en zonder ervaring. Middels live-stream kun je vanuit je huis online via Zoom deelnemen aan de cursus, vragen stellen en contact leggen met de docent. Bij aanmelding ontvang je de online inloggegevens.
Leden ontvangen een korting van 30%.
 
 
 
 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles