Workshops

cgsi_bb8b1c5c9eb0ff120162fddc91cb92da.img

Online (live stream) basiscursus meditatie om makkelijker te ontspannen | 4 weken

Datum: dinsdag, 2 februari 2021 t/m maandag, 1 maart 2021
Tijd: 20:30 (einde: 21:45)
Locatie: Live stream Zoom
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 95,00

Deze cursus van drie reeksen van vier weken biedt een basis om een vaste routine op te bouwen om een aantal basis meditatie oefeningen in je dagelijkse leven te integreren. Vooral nu we in een uitdagende tijden leven helpt het om makkelijker te kunnen ontspannen om op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau balans te herstellen, spanningen en weerstanden te herkennen en vrij te maken met uiteindelijk een heldere en kalme geest. 

In deze cursus zullen er methodes worden ervaren als kennismaking met als effect rustige en kalme geest, beter slapen, minder zorgen maken, meer positiviteit en vertrouwen in jezelf en de wereldDeze cursus geeft toegang tot onze innerlijke wereld en tot een diepere staat van contact met jezelf. Je leert de voordelen begrijpen en ervaren. Je wordt begeleidt in de gehele beoefening.

Je wordt online begeleidt in de gehele beoefening. Iedereen kan deelnemen, met en zonder ervaring. Middels live-stream kun je vanuit je huis online via Zoom deelnemen aan de cursus, vragen stellen en contact leggen met de docent. Bij aanmelding ontvang je de online inloggegevens.
Leden ontvangen een korting van 30%.
 
 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles