Workshops

cgsi_9ed2761fb1ea5002744b048b2d7f0cf8.img

Online (live stream) basiscursus meditatie om makkelijker te ontspannen | 4 weken

Datum: dinsdag, 5 januari 2021 t/m dinsdag, 26 januari 2021
Tijd: 20:30 (einde: 21:45)
Locatie: Live stream Zoom
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 95,00

Deze cursus van drie reeksen van vier weken (start op 24 nov, 5 jan en 2 feb 2021) biedt een basis om een vaste routine op te bouwen om een aantal basis meditatie oefeningen in je dagelijkse leven te integreren. Vooral nu we in een uitdagende tijden leven helpt het om makkelijker te kunnen ontspannen om op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau balans te herstellen, spanningen en weerstanden te herkennen en vrij te maken met uiteindelijk een heldere en kalme geest. 

In deze cursus zullen er methodes worden ervaren als kennismaking met als effect rustige en kalme geest, beter slapen, minder zorgen maken, meer positiviteit en vertrouwen in jezelf en de wereldDeze cursus geeft toegang tot onze innerlijke wereld en tot een diepere staat van contact met jezelf. Je leert de voordelen begrijpen en ervaren. Je wordt begeleidt in de gehele beoefening.

Je wordt online begeleidt in de gehele beoefening. Iedereen kan deelnemen, met en zonder ervaring. Middels live-stream kun je vanuit je huis online via Zoom deelnemen aan de cursus, vragen stellen en contact leggen met de docent. Bij aanmelding ontvang je de online inloggegevens.
Leden ontvangen een korting van 30%.
 
 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles