Workshops

cgsi_d1998d2fce6b17351a519b1bcdce30dd.img

Informatiebijeenkomst Opleidingen & specialisatie modules 2020 / 2021 | NOV

Datum: zaterdag, 28 november 2020
Tijd: 10:30 (einde: 12:00)
Locatie: Sittard
Docent: Manon Simonis
Tweede docent: Anouk Prop

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart.’ – K. Pathabhi Jois


Ben jij een ervaren yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Dan is de 200 uur Intensieve Yoga Docenten opleiding een must. Want Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens deze opleiding vanaf januari 2021. Wil je echter eerst meer te weten komen over de inhoud van deze opleiding, kom dan naar deze informatiebijeenkomst. Je kunt kennismaken met de hoofddocenten en hun visie. Ook kun je vragen stellen over alle andere opleidingen in het aanbod van onze Training & Education afdeling.

Tijdens deze infobijeenkomst krijg je verdere uitleg over de inhoud van de opleiding en krijg je ook volop de gelegenheid om vragen te stellen aan Manon Simonis en Anouk Prop. Mochten er nog twijfels zijn je aan te melden dan is deze bijeenkomst zeer geschikt om duidelijkheid te krijgen zodat je de juiste keuze kunt maken! 

Teach what is inside you. Not as it applies to you, to yourself, but as it applies to the other.’ - T. Krichnamacharya

Mocht je hierna besluiten om deel te nemen aan de opleiding, lever dan je ingevulde en ondertekende inschrijfformulier in, je persoonlijke yoga-video en draag je zorg voor de aanbetaling van €300,-. Hierna word je uitgenodigd voor een persoonlijk intake gesprek!

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles