Workshops

cgsi_e11672ad3e0aa9ea7c1bbe9d6e3ebe77.img

Yogadocenten bijscholing en supervisie | 3e kwartaal | Juli 2021

Datum: zaterdag, 10 juli 2021
Tijd: 12:30 (einde: 16:30)
Locatie: Sittard
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 50,00

Als yoga docent heb je je 200 uur Yoga Alliance certificaat behaald en ben je aan het lesgeven. De praktijk roept vaak vragen op en zorgt ervoor dat je interesse wordt gewekt om je verder te scholen om je studenten zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een les. Dat je gedegen persoonlijk advies met behulp van yoga tools kunt geven bij fysieke en mentale klachten, verdere technieken leert voor het hands-on begeleiden bij basisklachten tijdens de les, je eigen persoonlijke ontwikkeling naar een next level brengt als docent en moeilijkere situaties en cases aankan en juist kunt handelen in de groep en individueel. Manon Simonis verzorgt deze nieuwe trainingen waar ze haar kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar op een praktische toepasbare en gedegen wijze overbrengt. De behoefte voor deze scholingsdagen is groot en docenten ervaren een gemis van verbondenheid, verdere groei en ontwikkeling op hun pad als docent na het afronden van een docentenopleiding.

Kortom neem jij je beroep serieus, wil je het beste halen uit je studenten, professioneel en gedegen adviseren en vertrouwen wilt uitstralen tijdens je lessen met een ruime kennis, dan is het aansluiten bij het docenten bijscholingsnetwerk waardevol voor jou. Ieder kwartaal vindt er een bijscholing en supervisie bijeenkomst plaats waarna je met nieuwe kennis en een back up van het netwerk van je medestudenten je ondersteunt voelt om het beste te geven in je lessen. Uiterlijk twee weken voor de training dien je een persoonlijke case in met een vraagstuk. Her vraagstuk wordt als kennis algemeen of als case persoonlijk behandelt.

Het lidmaatschap bedraagt €180 op jaarbasis of per kwartaal €50. Als je kiest voor het jaarlidmaatschap met kwartaalbetaling en dit lidmaatschap hebt afgesloten kun je de vervolgdata boeken middels het lesrooster. Wil je losse trainigsdagen boeken en per kwartaal betalen kun je telkens boeken via events in je account of via de agenda op de website. Na een jaardeelname ontvang je een certificaat van deelname van in totaal 25 behaalde uren. 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles