Workshops

cgsi_2189012b2336084c61461bf9f4cdfa17.img

Basiscursus Kriyas en Pranayama | 4 weken - Yogaplace Online Live

Datum: vrijdag, 3 juli 2020 t/m vrijdag, 24 juli 2020
Tijd: 10:30 (einde: 12:00)
Locatie: Live stream Zoom
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 100,00
Deze cursus biedt een basis om een vaste routine op te bouwen om een aantal basis Kriyas en Pranayama oefeningen in je dagelijkse leven te integreren. Vooral nu we in een uitdagende tijden leven helpt de ademhaling om op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau balans te herstellen, spanningen en weerstanden te herkennen en vrij te maken met uiteindelijk een heldere en kalme geest. Zowel de Kriyas als Pranayama zuiveren lichaam en geest die uiteindelijk de energiebanen, energielichamen en het hart openen. 
 
In deze cursus zullen er verschillende methodes van reiniging besproken en ervaren worden voor de ultieme zuivering van lichaam en geest. 
Wanneer alle onzuiverheden zijn opgelost, stabiliseren de ademhalingstechnieken zich verder en geeft dit toegang tot onze innerlijke wereld tot een diepere staat van meditatie. Je leert de voordelen begrijpen en ervaren. Ons lichaam voedt zich dan met vitale energie en je voelt je vitaal, wakker en tevreden als het energiesysteem van je lichaam in balans is. Je wordt begeleidt in de gehele beoefening. Iedereen kan deelnemen aan deze beginnerscursus online, de afstand maakt niet uit. Met Zoom kun je vanuit je huis deelnemen aan de cursus, vragen stellen en contact leggen met de docent en mede deelnemers. 
 
Je ontvangt naslagwerk waarbij de oefeningen zijn uitgewerkt. 

Als lid van Yogaplace ontvang je 30% korting op het volgen van deze online live cursus
 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles