Workshops

cgsi_3f7b291d22abf4f0fd97e11ec62bd1a8.img

Informatiebijeenkomst Docentenopleidingen 2021

Datum: zaterdag, 29 augustus 2020
Tijd: 12:30 (einde: 14:00)
Locatie: Maastricht
Docent: Manon Simonis

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart.’ – K. Pathabhi Jois


Ben jij een ervaren yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Dan is de 200 uur Intensieve Yoga Docenten opleiding een must. Want Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens deze opleiding vanaf januari 2021. Wil je echter eerst meer te weten komen over de inhoud van deze opleiding, kom dan naar deze informatiebijeenkomst. 

Tijdens deze infobijeenkomst krijg je verdere uitleg over de inhoud van de opleiding en krijg je ook volop de gelegenheid om vragen te stellen aan Manon Simonis. Mochten er nog twijfels zijn om mee te doen aan de opleiding dan is deze bijeenkomst zeer geschikt om duidelijkheid te krijgen zodat je de juiste keuze kunt maken! 

Teach what is inside you. Not as it applies to you, to yourself, but as it applies to the other.’ - T. Krichnamacharya

Mocht je hierna besluiten om deel te nemen aan de opleiding, lever dan je ingevulde en ondertekende inschrijfformulier in, je persoonlijke yoga-video en draag je zorg voor de aanbetaling van €300,-. Hierna word je uitgenodigd voor een persoonlijk intake gesprek!

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles