Workshops

cgsi_2eb259e42ce7534f5b49e5a1d608c81a.img

Yoga Docentenopleiding 2021 (200 uur)

Datum: vrijdag, 8 januari 2021 t/m vrijdag, 4 juni 2021
Tijd: 19:00 (einde: 16:00)
Locatie: Hof de Brulle Wijlre
Docent: Manon Simonis
Tweede docent: Anouk Prop
Kosten: € 4195,00

De opleidingsweken
Week 1: vrijdag 8 januari t/m donderdag 14 januari 2021 
Week 2: vrijdag 26 maart t/m donderdag 1 april 2021
Week 3: vrijdag 4 juni t/m donderdag 10 juni 2021

Ben jij een ervaren yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Dan is deze opleiding een must. Want Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens de Intensieve Yogaplace Docentenopleiding (RYT 200) vanaf januari 2021.

Dé authentieke intensieve Yogaopleiding tot Yogadocent in de traditie van yogateachers T. Krishnamacharya en K. Pattabhi Jois.
Tijdens deze opleiding ontwikkel je een sterke persoonlijke practice met een verdiepende studie in asana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken volgens de traditie van O.P. Tiwari), kriya’s (reinigingsoefeningen), meditatie, chanten (reciteren van mantras), lesgeefmethodologie & hands-on adjustments, yogafilosofie, anatomie, Ayurveda (Indiase gezondheidsleer) en een authentieke integratie van yoga als levenswijze.

Duur
De opleiding duurt in totaal 6 maanden met verspreid drie intensieve interne trainingsweken. Daarnaast wordt in de tussenperiodes een intensieve studie verwacht. Het verblijf tijdens de trainingsweken is in een sfeervolle accommodatie in Limburg. Er wordt een maximum van 20 deelnemers toegelaten. Studenten zijn verplicht intern te verblijven gedurende de opleidingsweken. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands, Engelstalige ondersteuning is mogelijk. Indien volledige overnachting om welke reden dan ook niet mogelijk is, neem dan contact op met manon@yogaplace.nl voor de overige mogelijkheden. Natuurlijk is het voor het groepsproces wel aan te bevelen.

Early bird prijs 
€ 3995,- voor de gehele opleiding bij boeking vóór 1 augustus 2020

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart’ - K. Pattabhi Jois

Deze Lifestyle Ashtanga based yoga docentenopleiding wordt gegeven door senior leraren Manon Simonis E-RYT-500 (Yogaplace) en Anouk Prop RYT-500 (Yoga Thailand/Yogaplace). Zij begeleiden je volledig in het diepere begrip en de kennis van yoga op een uitdagende, authentieke en persoonlijke manier. Zij worden ondersteund door gespecialiseerde gastdocenten en ervaren Yogaplace assistenten.

Yogaplace is een door de Yoga Alliance geregistreerde Yogaschool (ID 171426) www.yogaalliance.org. Het gehele programma voldoet aan de eisen van De Yoga Alliance US voor 200 uur.

Meer informatie over toelating, het programma, locatie, prijs, docenten, etc. vind je HIER. Het inschrijfformulier kun je hier ook digitaal invullen. 

Bekijk hier de informatie-trailers: 

Kijk hier voor een foto-impressie van onze 2017 batch: KLIK HIER

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles