Workshops

cgsi_f3c83174978dfe927e30b5c8f0263777.img

Yoga introductiecursus | 8 weken - Urmond

Datum: vrijdag, 20 september 2019 t/m vrijdag, 15 november 2019
Tijd: 19:00 (einde: 20:15)
Locatie: Urmond
Docent: Cindy Heemels
Kosten: € 75,00

Yoga introductiecursus | 8 weken | Urmond.

Heb je altijd al eens willen kennismaken met yoga? Ben je er even uit geweest en wil je je er weer eens in onderdompelen? Meld je dan aan voor de 8-weekse Yoga Introductiecursus. Even tijd voor jezelf! Na afloop van deze cursus ontvang je een mooi deelnamecertificaat. 

Je leert de belangrijke basiselementen van yoga: zonnegroeten, verschillende ademtechnieken, energiesloten, focuspunten en nog veel meer. Je ervaart wat synchronisatie van adem en beweging brengt, als een meditatie in beweging. Je maakt kennis met de yogavormen die we aanbieden binnen onze school: Ashtanga vinyasa yoga, easy flow, yin yoga, yoga nidra en (korte) meditatievormen. Je leert je eigen mogelijkheden kennen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarnaast ontwikkel je geleidelijk aan je concentratie, flexibiliteit, kracht, ontspanning en rust. Na de les nemen we de tijd om gezamenlijk onder genot van een kopje thee de les te evalueren of gewoon even stil te zijn.

Deze cursus is geschikt voor beginners én voor gevorderden die verdieping wensen!

Wil je de yogalessen voorzetten en schrijf je je na deze cursus in bij Yogaplace, dan hoef je de inschrijvingskosten van 25 euro niet te betalen.

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles