Workshops

cgsi_534a77965485e6bd646060b1307fb18e.img

YIN Yoga introductiecursus | September 2019 - Roermond

Datum: zondag, 1 september 2019 t/m zondag, 29 september 2019
Tijd: 10:30 (einde: 12:00)
Locatie: Roermond
Docent: Ingrid Lacroix
Kosten: € 72,50

Yin Yoga is een prachtige aanvulling op meer actievere yoga stijlen. Het is een ervaring die passend kan zijn voor jouw levensfase, lichaam en energie niveau.

Bij Yin yoga laat je de spieren zo veel mogelijk los, waarmee je het omliggende en onderliggende bindweefsel aanraakt. Je blijft langer in een houding om in een diepe ontspanning te komen. Ongetwijfeld kom je hierbij ongemakken tegen die je ervaart in lichaam en geest. Als je die blokkades en of ongemakken met rust kunt laten, komt er ruimte voor diepere verstilling en aanwezigheid in het moment.

In deze cursus bewegen we wekelijks langs de vijf elementen en bijbehorende meridianen. Hierbij ontvang je ook enige informatie ronde de achtergronden daarvan. Zodat de energie (de flow van Chi) met de aandacht door het lichaam stromen.

We gebruiken kussen, dekens, matjes en dergelijke ter ondersteuning. Zelf graag meenemen: gemakkelijke, dunne en niet te wijde (yoga) kleding en een klein gastendoekje. Eventueel een extra vest om warm te blijven tijdens de ontspanning. We starten bij minimaal 8 deelnemers. Na aanmelding ontvang je nog meer praktische informatie.

Schrijf je je na deze cursus in bij Yogaplace, dan betaal je geen inschrijvingskosten van 25 euro.

Een introductie voor diegene waarvoor Yin yoga nieuw is, of er al meer mee bekend is. Het is een helende ervaring voor iedereen.

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles