Workshops

cgsi_b610b40b806f0d644cfcfb40bd5028ca.img

Yoga Beginnerscursus | 6 weken - Roermond

Datum: vrijdag, 24 mei 2019 t/m vrijdag, 5 juli 2019
Tijd: 19:00 (einde: 20:15)
Locatie: Roermond
Docent: Nok Veeger
Kosten: € 49,00

Beginnerscursus | 6 weken | Roermond

Heb je altijd al eens willen kennismaken met yoga? Ben je er even uit geweest en wil je je er weer eens in onderdompelen? Meld je dan aan voor de 6-weekse Yoga Introductiecursus. Even tijd voor jezelf! Als onderdeel van deze cursus kun je na afloop van de zes weken inschrijven zonder inschrijfkosten en ontvang je een certificaat. 

Je leert de belangrijke basiselementen over yoga, zonnegroeten, specifieke zuiverende en kalmerende ademtechniek, interne energiesloten, focuspunten en nog veel meer. Je ervaart wat synchronisatie van adem en beweging brengt, als een meditatie in beweging.

Verder maak je kennis met de Ashtanga Vinyasa yoga, meerderde verschillende ademtechnieken en korte meditatievormen. Je leert je eigen mogelijkheden kennen op fysiek, mentaal, emotioneel en subtiel energetisch niveau. Daarnaast ontwikkel je geleidelijk aan je concentratie, flexibiliteit, kracht, ontspanning en rust. Na de les nemen we de tijd om gezamenlijk onder genot van een kopje thee de les te evalueren of gewoon even stil te zijn!

Deze cursus is geschikt voor beginners én voor gevorderden die verdieping wensen!

Schrijf je je na deze cursus in bij Yogaplace, dan betaal je geen inschrijvingskosten van 25 euro.

Zelf graag meenemen: gemakkelijke, dunne en niet te wijde (yoga) kleding en een klein gastendoekje. Eventueel een extra vest om warm te blijven tijdens de ontspanning. Na aanmelding ontvang je nog meer praktische informatie.

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles