Workshops

cgsi_9804c7b3228d71054d50128a2c554674.img

Zeeland nazomer retreat weekend 2019

Datum: vrijdag, 20 september 2019 t/m zondag, 22 september 2019
Tijd: 17:00 (einde: 13:30)
Locatie: Zeeland 'De schouw' Zierikzee
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 295,00

Yoga-Weekend in Zeeland 

Manon Simonis 

Je kunt jezelf helen. Daar geloof ik sterk in. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam & geest één zijn én een echt contact met je eigen innerlijke kracht en mogelijkheden. Yoga is wat mij betreft de sleutel daartoe.

Voor de tweede keer zal Manon in Zeeland een bijzonder Yoga weekend geven.

Ashtanga Vinyasa Yoga in Yin energie 

20-22 sept 2019, Manon Simonis

 

Persoonlijke aandacht vanuit zachtheid en toewijding!

Je kunt jezelf helen. Daar geloof ik sterk in. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam & geest één zijn én een echt contact met je eigen innerlijke kracht en mogelijkheden. Yoga is wat mij betreft de sleutel daartoe. Ik zie het als mijn roeping om met liefde en compassie yoga als levensstijl te delen aan mensen. Juist door persoonlijke aandacht voor wat iemand bezighoudt of juist tegenhoudt kan ik mensen helpen hun eigen kracht weer te vinden en actief zelf aan de slag te gaan zich beter te gaan voelen. Die persoonlijke benadering is iets wat studenten me vaak teruggeven als een waardevolle ervaring tijdens mijn yogasessies.

Zelf ben ik een toegewijde beoefenaar en senior leraar van de traditionele Ashtanga Vinyasa Yoga (Primary and Intermediate Series) gecertificeerd door de Yoga Alliance (E-RYT 500) en daarnaast heb ik verdieping en studie gevolgd in Yogatherapie in de Krishnamacharya traditie. In 2006 heb ik Yogaplace Sittard geopend, in 2010 gevolgd door Yogaplace Maastricht en sinds 2015 is er ook een Yogaplace locatie in Urmond en recentelijk in Roermond. In de afgelopen 17 jaren heb ik over de hele wereld gestudeerd bij ervaren leraren, waaronder bij mijn leraar Sri K. Pattabhi Jois, Nancy Gilgoff, Petri Raisanen, Brian Cooper, David Williams, Lino Miele, Paul Dallaghan, David Swenson, Radha en Pierre, Luke Jordan, Richard Freeman, Ron Reid, Rolf Naujokat, Clayton Horton en Kristina Karitinos-Ireland.

Mijn grenzeloze passie voor yoga maakt dat ik mijn kennis, ervaring en inzichten voortdurend blijf verdiepen en uitbreiden. Dat doe ik door mijn dagelijkse practice, zelfreflectie en overgave aan alles wat er is. Ook help ik mensen voornamelijk individueel met Yogatherapie en Ademtherapie om meer te ontspannen, in balans te komen en te leren wat je lichaam en geest nodig hebben om vaak ‘vage’ klachten te verhelpen en dan te voorkomen.

 

Programma: Ashtanga Vinyasa Yoga in Yin energie 

Iedereen is uniek en daarom is een individuele benadering vanuit een kalme en liefdevolle aanwezigheid altijd belangrijk. Door persoonlijke aandacht en het aanvoelen van jouw energie, kan ik je begeleiden naar een verdieping in je yoga practice. Daarbij zoek ik altijd naar de juiste balans tussen inspanning en overgave, die voor elke persoon anders is. Ik help je graag om de mogelijkheden van yoga te ontdekken en creëer daarbij de ruimte die jij nodig hebt voor jouw yoga practice. Vanuit het Ashtanga Vinyasa Yoga principe breng ik yin energie in een yang gebaseerde practice. Met liefde, geduld en discipline daag ik jou uit om naar je diepe innerlijke zelf te kijken. Door deze zelfreflectie te ontwikkelen kan het geloof in jezelf en de verbinding met alles om je heem weer gaan groeien. Zo ontwikkel jij de vrijheid, balans en kracht om bewust zelf sturing te geven aan je leven. Alleen zó kun je de vele dimensies van yoga volledig ervaren.

Het weekend is voor alle niveaus toegankelijk (Engels en Nederlands talig), beginnend en meer ervaren yogi's. Ook wanneer je op een veilige manier in contact wilt komen met Ashtanga Vinyasa yoga.

Dit weekend is vooral geschikt voor mensen met een bereidheid om naar binnen te kijken en vandaaruit weer te gaan stralen naar buiten toe. Ben je er bij? 

 
 
 

Programma: Ashtanga Vinyasa Yoga in Yin energie

Het weekend is voor alle niveaus toegankelijk (Engels en Nederlands talig), beginnend en meer ervaren Ashtanga yogi's. Ook wanneer je op een veilige manier in contact wilt komen met Ashtanga Vinyasa yoga. 
Dit retreat is vooral geschikt voor mensen met een bereidheid om naar binnen te kijken en vandaaruit weer te gaan stralen naar buiten toe. Ben je er bij? 

Extra:  Als extra optie kun je ook meedoen met een open workshop van één van de andere programma's van dit weekend. Klik op Docenten om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

 

Inschrijfformulier

inschrijving via myownretreat

 

 

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit: 

Vrijdag

17.00 aankomst 

18.00 opening 

18.30 Workshop van jouw docent

19.30 diner

20.30 vrije tijd: sauna, chillen

 

Zaterdag

08.00 Open workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

12.30 lunch

13.30 vrije tijd: wandelen/wellness 

18.30 diner

20.00 Open workshop

21.30 vrije tijd: sauna, chillen

 

Zondag

08.00 Open workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

12.30 lunch & afsluiting

13.30 vrije tijd: wandelen/massage

 

Vrije tijd
Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf. Op deze prachtige locatie kun je genieten van massages, sauna, en zwembad. Maar je kunt ook lekker uitwaaien aan het strand, fietsen op een leenfiets, lekker chillen (met een boek) in de woonkamer of op het terras.

Massage
behandelingen worden verzorgd door onze eigen masseur. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je ter plekke inschrijven.

Relax arrangement
Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je slechts toegang tot de open workshops (voor het ontbijt of na het diner). Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

 

Tarieven 

3 dagen / 2 overnachtingen

Standaard kamer met gedeeld sanitair:

€ 295 - 3/4p kamer 

€ 335 - 2p kamer

€ 395 - 1p kamer

 

Luxe kamer met badkamer:

€ 315 - 3/4p kamer 

€ 355 - 2p kamer

€ 425- 1p kamer

 

€ 255 - Eigen tent 

 

Relax Arrangement:

€ 50  - Korting verblijf zonder workshops

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles