Workshops

cgsi_adbc3dc21c5a3467ad53c936c4d98cb7.img

Food for busy yogi's

Datum: zaterdag, 9 maart 2019
Tijd: 14:00 (einde: 17:00)
Locatie: Maastricht
Docent: Manon Simonis
Tweede docent: Vicky Sterk
Kosten: € 40,00

Je hebt een vol leven: werk, gezin en hobby’s vullen jouw agenda. Soms kom je er niet aan toe om tijd voor jezelf te nemen en weer op te laden. Yoga én gezonde voeding zijn tools die je helpen bij het zorgen voor jezelf!

In de workshop Food for busy yogi’s neemt Manon Simonis je mee in een 90 minuten durende yoga-practice. In deze practice ligt de focus op het spijsverteringsstelsel. Met yogahoudingen en ademhalingsoefeningen, die je lichaam van binnenuit reinigen, raak je gifstoffen kwijt, voel jij je energieker en maak je jouw hoofd weer helder. Veel van deze oefeningen kun je dagelijks thuis integreren in je leven.

Na de yoga zal Vicky Sterk van Sterk Leven, onder het genot van een lekker hapje en drankje, je uitleg geven hoe de yoga leefstijl, gezonde voeding en een stukje Ayurveda goed in te passen zijn in jouw leven. Ook als je het druk hebt. Je krijgt informatie en praktische tools, waarmee tijd voor jezelf nemen een natuurlijk iets in je leven zal worden!

‘Remember to take care of yourself. You can't pour from an empty cup’.

Vicky Sterk:
‘Sterk Leven is ontstaan uit mijn passie voor leven. Zo optimaal mogelijk leven. Als yogi in hart en nieren, ben ik van mening dat de juiste, zo natuurlijk mogelijke levensstijl, aan de basis staat van zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid. In mijn lifestylecoaching werk ik samen met mensen die midden in het leven staan. Mensen die de turbulentie van alledag omarmen, maar ook balans via (zelf)reflectie erkennen. Mijn achtergrond is Voeding & Gezondheid, Natuurvoeding, Orthomoleculaire therapie en Ayurveda. Omdat ik weet wat het inhoudt om yogi te zijn, kan ik me verplaatsen in de Westerse uitdagingen in een bewustwordingstraject. Voeding is hier een groot, uitdagend maar ook heerlijk onderdeel van!’

Deze workshop is een mooie kennismaking met de docenten Manon Simonis en Vicky Sterk. Zij organiseren ieder jaar in oktober een inspirerend lang Yoga Detox weekend. Dit weekend zorgt voor een transformatie op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch vlak voor het complete professionele programma. Leer hier alle informatie over dit bijzondere weekend in oktober 2019.

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles