Workshops

cgsi_dca5fcaf7c72b1fc410b9b2745e0d54f.img

YP T&E | Bedrijfsyoga & Mindfulness (YP35)

Datum: vrijdag, 5 juli 2019 t/m zondag, 7 juli 2019
Tijd: 17:00 (einde: 19:30)
Locatie: Hof de Brulle Wijlre
Docent: Manon Simonis
Tweede docent: Anouk Prop
Kosten: € 695,00

Wil jij ook specifiek leren hoe je les geeft in een bedrijfssetting en/of professionele werkomgeving? Dan is deze Bedrijfsyoga & Mindfulness dé training voor jou!

Wie werk en leven op een gebalanceerde manier met elkaar weet te combineren, blijft gezond en productief, is flexibel en blijft zich ontwikkelen. Elke organisatie en organisatiecultuur zijn anders. Door het inzetten van yoga als tool, zorg je ervoor dat de werknemers werken en ondernemen met meer plezier, minder stress en met meer succes. Een prettige samenwerking tussen werknemer en werkgever bepaalt het succes van de organisatie!

In onze training Bedrijfsyoga & Mindfulness leer je hoe je binnen een organisatie yoga en gerelateerde tools inzet. Ook leer je hoe je je presenteert aan een bedrijf en op correcte wijze de vraagstelling van het bedrijf vertaalt naar een bedrijfsyoga, mindfulness, mindfull bewegen of yoga @ your desk traject.

Als uitgangspunt combineren wij bewegingsvormen uit de Ashtanga Yoga traditie met Yin Yoga, Easy Flow Yoga en uiteenlopende meditatie-, ontspannings- en ademhalingstechnieken. We werken ook met de methode van Dixhoorn als ademtherapie. Het aanleren van effectieve oefeningen zal toegespitst zijn op een concrete manier van het overbrengen van een ervaring op de doelgroep. De oefenreeksen worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen en korte meditaties. Dit alles met als doel om spanningsklachten te verminderen en meer in rust en balans optimale prestaties te leveren met een heldere geest in een gelukkig lichaam.

Er wordt veel tijd besteedt aan het opzetten en oefenen van verschillende trajecten, zoals ook het doen van acquisitie en het planmatig opzetten van een traject. Tevens zul je zelf ook vijf uur besteden aan het uitwerken van een bedrijfsyogaplan naast je aanwezigheid van dertig uur in de training. 

Yogaplace is een door de Yoga Alliance geregistreerde Yogaschool. Na afronding van deze training ontvangt je een officieel certificaat Yogaplace.

Tijdens de training Bedrijfsyoga & Mindfulness (YP35) verblijf je op een sfeervolle locatie in Limburg waar je geniet van drie gezonde maaltijden per dag en logeer je in een volledig verzorgde twee persoonskamer met een kamergenoot.

 

Bij betaling ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Leefregels
1. We zijn gericht op een meer bewuste en liefdevolle wereld in een veilige omgeving zodat spirituele persoonlijke groei, respect en vertrouwen wordt ondersteund. 2. De houding en het gedrag van de studenten is conform de cultuur en de sfeer van de studie. 3. Er is een basis van wederzijds respect met geaccepteerde onderlinge relaties zonder enige vorm van geweld en aantijgingen. Aan roddels of andere wijze van disrespect worden serieuze consequenties gehangen die kunnen leiden tot uitsluiten van verdere deelname aan de studie. 4. Eenieder kan zijn of haar visie en ideeën openlijk, eerlijk en met respect uiten. 5. Sigaretten, alcohol, niet voorgeschreven medicijnen, vlees en vis zijn niet toegestaan tijdens het verblijf in de Yogaplace studie. 6. Studenten zijn zich bewust van uitingen van affectie en aanstootgevende kleding en hoe dit kan overkomen op andere studenten. 7. Het is niet toegestaan om de accommodatie te verlaten zonder toestemming van de leraren. 8. Er wordt een vast dagschema en stilte uren gehandhaafd en dit wordt ten alle tijden nageleefd. 9. Deelname aan de lessen is ten alle tijden verplicht, zelfs met blessure of andere klachten is het zeer leerzaam om aanwezig te zijn. 10. Het gebruik van elektronische apparatuur, zoals tablet of laptop wordt alleen toegestaan voor studiesdoeleinden. Hier wordt streng op toegezien. 11. Het gebruik van mobiele telefoon is alleen toegestaan op afgesproken tijden op een vooraf aangewezen private plek. 12. Foto’s, video en audio opnamen van lesinhoudelijk materiaal zijn niet toegestaan tijdens de lessen. 

Voorwaarden deelname 
1. Studenten zijn verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid. 2. Yogaplace, de leraren en het ondersteunend personeel kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongelukken, blessures, diefstal of andere schade, gedurende de trainingsweken. 3. Na betaling geldt een wettelijke bedenktermijn van veertien dagen 4. Alle betalingen worden volgens de afgesproken betalingsvoorwaarden voldaan. Wanneer hier niet aan voldaan wordt, kan de inschrijving worden beëindigd en is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk. 5. Terugbetalingen zijn in geen enkel beding mogelijk. Ook niet na uitsluiten, ontzeggen van (verdere) deelname en uitstellen of afbreken van de studie. Dit geldt ook voor de nog verschuldigde termijnbetalingen. In een uitzonderlijke situatie kan er door Yogaplace overwogen worden om over te stappen naar een andere startdatum van een geplande Yogaplace studie binnen twee jaar na inschrijving. 6. Alleen bij serieuze medische problemen en/of ziekte kan er voor het niet gebruikte deel van de betaling, een credit plaatsvinden. Hiervoor moet er een geldige doktersverklaring kunnen worden overlegd binnen de studie periode. 7. Yogaplace behoudt het recht om fotomateriaal gemaakt tijdens de Yogaplace studie te gebruiken voor promotie of eigen materiaal. 8. Het geschreven en gesproken lesmateriaal mag op geen enkele wijze worden gekopieerd, openbaar gemaakt of vermenigvuldigd, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Yogaplace. 9. Het deelname-certificaat wordt overhandigd na het volbrengen van de Yogaplace studie en de gestelde normen. 
10. Yogaplace is niet verantwoordelijk wanneer de Yogaplace studie inhoud en sfeer niet voldoen aan de persoonlijke verwachtingen van de student. 11. Yogaplace behoudt het recht om de geplande studie te annuleren als gevolg van overmacht en/of bij niet voldoende aanmeldingen tot en met 15 april 2019 en wordt er door Yogaplace de mogelijkheid geboden om over te stappen naar een andere studie datum of het bedrag minus de aanbetaling terug te ontvangen binnen 21 dagen. 12. Docenten Anouk en Manon worden ondersteund en geassisteerd door Yogaplace docenten gedurende het verblijf, de lessen en de opdrachten. 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles