Workshops

cgsi_fd35c9e0e84a4a85062a4bac5d0b5709.img

Intensieve Yoga Docenten Opleiding - 200hrs RYT T&E 2019

Datum: vrijdag, 11 januari 2019 t/m vrijdag, 14 juni 2019
Tijd: 06:00 (einde: 16:00)
Locatie: Maastricht
Docent: Manon Simonis
Tweede docent: Anouk Prop
Kosten: € 4195,00

Ben jij een ervaren yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Dan is deze opleiding een must. Want Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens de Intensieve Yogaplace Docentenopleiding (RYT 200) vanaf januari 2019.

Dé authentieke intensieve Yogaopleiding tot Yogadocent in de traditie van yogateachers T. Krishnamacharya en K. Pattabhi Jois.
Tijdens deze opleiding ontwikkel je een sterke persoonlijke practice met een verdiepende studie in asana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken volgens de traditie van O.P. Tiwari), kriya’s (reinigingsoefeningen), meditatie, chanten (reciteren van mantras), lesgeefmethodologie & hands-on adjustments, yogafilosofie, anatomie, Ayurveda (Indiase gezondheidsleer) en een authentieke integratie van yoga als levenswijze.

De opleiding duurt in totaal 6 maanden met verspreid drie intensieve interne trainingsweken. Daarnaast wordt in de tussenperiodes een intensieve studie verwacht. Het verblijf tijdens de trainingsweken is in een sfeervolle accommodatie in Limburg. Er wordt een maximum van 20 deelnemers toegelaten. Studenten zijn verplicht intern te verblijven gedurende de opleidingsweken. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands.

De opleidingsweken: 

Week 1: vrijdag 11 t/m 17 januari 2019 
Week 2: vrijdag 29 maart t/m 4 april 2019 
Week 3: vrijdag 14 t/m 20 juni 2019

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart’ - K. Pattabhi Jois

Deze Ashtanga-opleiding wordt gegeven door senior leraren Manon Simonis E-RYT-500 en Anouk Prop E-RYT-500. Zij begeleiden je volledig in het diepere begrip en de kennis van yoga op een uitdagende, authentieke en persoonlijke manier. Zij worden ondersteund door gespecialiseerde gastdocenten en ervaren assistenten.

Yogaplace is een door de Yoga Alliance geregistreerde Yogaschool (ID 171426) www.yogaalliance.org. Het gehele programma voldoet aan de eisen van De Yoga Alliance US voor 200 Hours.

Meer informatie over toelating, het programma, locatie, prijs, docenten, etc. vind je HIER. Het inschrijfformulier kun je hier ook downloaden en digitaal invullen. Lees goed de inschrijvingsinstructie door!

Bekijk hier de informatie-trailer: 

Kijk hier voor een foto-impressie van onze 2017 batch: KLIK HIER

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles