Workshops

cgsi_4189d86da4e928645145f3831231a56e.img

Workshop Thaise Yoga Massage

Datum: zondag, 11 november 2018
Tijd: 14:00 (einde: 17:00)
Locatie: Maastricht
Docent: Monique Vermeulen
Kosten: € 35,00

Thaise Yoga Massage is de perfecte aanvulling op yoga en de klassieke massage!

Deze workshop zal vooral gericht zijn op de het geven van ontspanningsmassage en het in balans brengen van rug, nek en schouderregio: gebieden die vaak extra aandacht vragen. Jij, als masseur, brengt vanuit ontspanning de persoon in strekking. Hierdoor kan hij/zij nog dieper in de strekkingen gaan dan bij yoga, met hun aandacht helemaal daar zijn en vanuit volledige ontspanning eventuele blokkades loslaten. Daarmee vult Thaise Yoga Massage yoga en andere massagevormen perfect aan!

Ook maak je deze dag kennis met meditatie-oefeningen om zo tot een liefdevolle houding te komen, van waaruit jij de massage gaat geven. Deze liefdevolle houding wordt binnen de Thaise massage 'Metta' genoemd. Monique zal je verschillende yogahoudingen geven, zodat je de juiste lichaamshouding aanneemt om veilig een massage te kunnen geven. 

Wat is Thaise Yoga Massage?

Thaise Yoga Massage is een massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en Chinese acupressuur. Door de combinatie van Metta (liefdevolle aandacht) met aan de yoga ontleende strekkingen, meditatie en acupressuur, werkt de massage op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau diep door. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan en versterken ze elkaar. Je lichaam ontwaakt en wat vast zit wordt letterlijk weer in beweging gebracht. 

Je komt weer bij jezelf, tot rust, in je lijf!

 

Deze workshop is geschikt voor mensen van alle leeftijden, masseurs, yogadocenten en ouders met hun kinderen vanaf 12 jaar.

Graaf zelf meenemen: makkelijk zittende kleding en eventueel een dekentje om warm te blijven tijdens de massage. 

 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles