Workshops

cgsi_3bdc68f25cfb1accf2c9676872625ac1.img

Yoga Nidra Teacher Training (YP 20) 2019

Datum: woensdag, 6 februari 2019 t/m woensdag, 13 maart 2019
Tijd: 12:30 (einde: 16:30)
Locatie: Sittard
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 395,00

Deze Yoga Nidra (docenten)training geeft een goede basis aan yogadocenten en andere therapeuten om deze unieke diepe ontspanningstechniek te leren.

Yoga Nidra is een diepe, heldere practice, die je terug voert naar het begin van wie je eigenlijk bent en je laat zien hoe de wereld echt in elkaar zit. Na deze training beschik je over de vaardigheden om Yoga Nidra zelf te onderwijzen aan je yogastudenten of individueel toe te passen in je praktijk als therapeut of coach.

Gedurende deze practice lig je in een prettige houding in gemakkelijke kleding op een rustige plek. Het is een practice geschikt voor alle leeftijden, alle niveaus en achtergronden en is uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen, ziekten en disbalans in hun leven.

Tijdens de introductie training (5 uur - YP5) die jaarlijks wordt gegeven ervaar je zelf de praktijk van Yoga Nidra en ontvang je uitleg over de Yoga Nidra achtergrond en opbouw. De volledige ‘Yoga Nidra docenten training’ (20 uur - YP20) die op 6 februari 2019 op 5 woensdag-middagen wordt gegeven, behandelen we volledige methode om deze unieke diepe ontspanningstechniek te geven en over te dragen vanuit eigen ervaring en bewustzijn.

De eeuwenoude practice van Yoga Nidra kan je helpen om diep te ontspannen, stress en angst te verminderen en te overwinnen, rustiger te slapen en spiritueel te groeien. Het is een proces van ontspanning (savasana) en meditatie. Je leert de theorie en de achtergrond volledig begrijpen en in de praktijk toe te passen. We doorlopen alle basisstappen van Yoga Nidra, waaronder; gewaarwording, ademhaling, energie, gevoelens, emoties, gedachten, wensen en geluk.

In de volledige training komt aan bod: 

  • Structuur en opbouw van gehele yoga nidra sessies, instructies over de inhoud per onderdeel;
  • Stemgebruik;
  • Handleiding met voornaamste technieken;
  • Een aantal uitgewerkte voorbeelden;
  • Referenties online;
  • Praktijk ervaring.

Je hoeft geen yoga docent te zijn deze opleiding te volgen. Na afronding van de volledige Yoga Nidra Training (YP20) kun je zelf een Yoga Nidra sessie individueel, als workshop of als (groeps)les verzorgen.

De certificering is een onderdeel van het Yogaplace ‘YP’ certificering, deze staat voor kwaliteit en professionaliteit in Nederland.

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles