Workshops

cgsi_4189d86da4e928645145f3831231a56e.img

Workshop Thaise Yoga Massage

Datum: zaterdag, 9 juni 2018
Tijd: 14:00 (einde: 17:00)
Locatie: Maastricht
Kosten: € 35,00

Maak kennis met Thaise yogamassage en voel het leven in je lijf. Een perfecte aanvulling op yoga, klassieke massage of gewoon een dagje voor jezelf. 

De Thaise yogamassage zal deze dag vooral gericht zijn op ontspanningsmassage en het in balans brengen van je rug, nek en schouderregio. Gebieden die vaak extra aandacht vragen. Tijdens de massage wordt je ook gestrekt. Omdat je de strekkingen niet zelf hoeft te doen maar de masseur je vanuit ontspanning in de strekkingen brengt, kun je nog dieper in de strekkingen gaan dan bij yoga, met je aandacht helemaal daar zijn en vanuit volledige ontspanning eventuele blokkades loslaten.  Daarmee vult Thaise yogamassage yoga en andere massagevormen perfect aan!
In deze workshop maak je ook kennis met meditatie oefeningen om zo tot een liedevolle houding te komen van waaruit je je massage gaat geven. Deze liefdevolle houding wordt binnen de Thaise massage 'Metta' genoemd. Verder zal de docente je ook een aantal yogahoudingen geven zodat je de juiste lichaaamshouding aanneemt om veilig een massage te kunnen geven. 

Wat is Thaise Yogamassage?

Thaise Yogamassage is een massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en Chinese acupressuur. Door de combinatie van Metta (liefdevolle aandacht) met aan de yoga ontleende strekkingen, meditatie en acupressuur, werkt de massage op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau diep door. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan en versterken elkaar. Je lichaam ontwaakt, wat vast zit wordt letterlijk weer in beweging gebracht. Je komt weer bij jezelf, tot rust, in je lijf.

Deze workshop is geschikt voor mensen van allerlei leeftijden, masseurs, yogadocenten en ouders met hun kinderen vanaf 12 jaar.

Graaf zelf meenemen: makkelijk zittende kleding en eventueel een dekentje om warm te blijven tijdens de massage. 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles