Workshops

cgsi_41afe8c686349bc215d883c8baa7ee2d.img

Mysore Challenge | Doe mee met 1 maand dagelijks mysore!

Datum: zaterdag, 29 september 2018
Tijd: 14:00 (einde: 17:00)
Locatie: Sittard
Docent: Nancy Springer
Kosten: € 75,00

Ontdek de magie van mysore

Datum: 29 september (Locatie Sittard) + een maand onbeperkt mysore-les in Maastricht, Sittard, Roermond of Urmond.

Mysore style Asthanga yoga is een unieke vorm van yoga les. In deze les beoefent de student namelijk zijn eigen yogapractice op zijn eigen niveau en tempo. De leraar is er om je in stilte te begeleiden en je verder te helpen met  je eigen practice.

Ashtanga yoga werkt altijd met een vaste serie houdingen in verschillende series. Je begint eerst met het aanleren van de eerste serie en een mysore les is hiervoor ideaal. Je krijgt zo de tijd de volgorde van de houdingen te herinneren en tegelijkertijd oefen je de houdingen door ze telkens weer herhalen.

In deze workshop leert onze mysore-docent Nancy  je de basisbeginselen van een regelmatige Mysore style Ashtanga yogapractice.  Nancy legt je uit waar het systeem vandaan komt, wat er allemaal bij komt kijken en waarom het zo passend is voor iedere yoga-beoefenaar: beginners, gevorderden, jong, oud, mensen  met een blessure, mensen in perfecte gezondheid.

Dus ben je misschien al langer lid of volg je normaal andere lessen/andere stijlen van yoga maar ben je toch altijd al nieuwsgierig geweest naar wat die msyore lessen nu inhouden? Dan is dit dé kennismaking met mysore die je niet mag missen.

Waag de stap, duik in het onbekende en doe mee aan deze mysore challenge. Aansluitend mag je dan een maand lang onbeperkt deelnemen aan de lessen van het msyore programma in Maastricht, Sittard of Urmond.
(van zaterdag 29 september t/m wo 31 oktober 2018)

Wat is Mysore style yoga: Klik hier voor een impressie

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles