Workshops

cgsi_566c23f03f8f0c5643e27abfd01d5602.img

YP T& E | Pre-Teacher Training (YP40) | Voortraject Docenten-opleiding

Datum: woensdag, 5 september 2018 t/m woensdag, 26 september 2018
Tijd: 09:00 (einde: 16:00)
Locatie: Fitland XL, Sittard
Docent: Anouk Prop
Tweede docent: Franca Gijsbers
Kosten: € 550,00
Data: Vier woensdagen 5, 12, 19, 26 september 2018
Tijdstip: 9-16 uur
Locatie: Fitland XL, te Sittard

In deze pre-teacher training als voortraject van de Yogaplace docentenopleiding maak je in vier hele dagen (28 uur & 12 thuisstudie en praktijk uren) kennis met de basis die belangrijk is voor iedere yogadocent. Het wordt aangeboden als een eerste introductie voor wanneer je interesse hebt om onze 200 uur Intensieve Yoga Docenten Opleiding te volgen vanaf janauri 2019. Manon en ervaren Yogaplace docenten verzorgen dit voortraject zodat je kunt kennismaken met de inhoud van de opleiding en de lesgeefmethodologie en je eigen practice ontwikkeling. Dit voortraject zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de opleiding kunt beginnen. Ook als je besluit niet de 200 uur docentenopleiding te gaan volgen, is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis als yogadocent op te doen. 

  • Woensdag 1: Basisprincipes Yoga & je eigen yogapractice
  • Woensdag 2: Elementen Yoga-practice techniek
  • Woensdag 3: Lesgeefmethodologie
  • Woensdag 4: Praktijk ervaring

Er is elke dag een uur lunchpauze ingepland. Er kan in de lunchroom op eigen kosten gekozen worden voor soep met broodjes, koffie, thee en fruitwater voor een gereduceerd tarief.   

Dit voortraject is geschikt voor mensen met een basis in yoga of andere bewegingsvormen (pilates, bodyshape en andere sportschool bewegingsvormen) met een interesse om zelf yogalessen, op basis van de Ashtanga Yoga Vinyasa methode, te gaan geven. 

Graag zelf meenemen: schrijfmateriaal, makkelijke zittende kleding, handdoek, meditatie kussen, yogamat en eventueel een dekentje voor tijdens de ontspanning.

De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers en met een maximum van 18 deelnemers. Deze cursus is goed voor 40 uur Yogaplace opleidingsuren.

 

 

 

Boek nu

Waarom Yogaplace?

  • Een uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops
  • Lessen voor particulieren én bedrijven
  • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles