Pre-Teacher Training | Voortraject docentenopleiding

Data: Vier dinsdagen 6, 13, 20, 27 oktober 2020
Tijd: 09.00 uur -16.00 uur
Locatie: Yogaplace Sittard
Kosten: € 550,00
 

In deze pre-teacher training als voortraject van de Yogaplace docentenopleiding maak je in vier hele dagen (28 uur & 12 thuisstudie en praktijk uren) kennis met de basis die belangrijk is voor iedere yogadocent. Het wordt aangeboden als een eerste introductie voor wanneer je interesse hebt om onze 200 uur Intensieve Yoga Docentenopleiding te volgen vanaf januari 2020. Deze pre-teacher training wordt gegeven door senior leraren Manon Simonis (E-RYT-500) en Anouk Prop (E-RYT-500) met ondersteuning van ervaren Yogaplace docenten. Met dit voortraject maak je kennis met de inhoud van de opleiding, de lesgeefmethodologie en je eigen practice ontwikkeling. Dit voortraject zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de opleiding kunt beginnen. Ook als je besluit niet de 200 uur docentenopleiding te volgen is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis als yogadocent op te doen.

  • 1: Basisprincipes Yoga & je eigen yogapractice
  • 2: Elementen Yoga-practice techniek
  • 3: Lesgeefmethodologie
  • 4: Praktijk ervaring

Denk aan je eigen lunch.

Dit voortraject is geschikt voor mensen met een basis in yoga of andere bewegingsvormen (pilates, bodyshape en andere sportschool bewegingsvormen) met een interesse om zelf yogalessen, op basis van de Ashtanga Yoga Vinyasa methode, te gaan geven. Mocht je geen ervaring hebben met deze methode dan is het advies om vooraf een aantal lessen hierin te volgen. 

Graag zelf meenemen: schrijfmateriaal, makkelijke zittende kleding, handdoek, meditatie kussen, yogamat en eventueel een dekentje voor tijdens de ontspanning.

De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers en met een maximum van 16 deelnemers. Deze cursus is goed voor 40 uur Yogaplace opleidingsuren.

UWV scholingsinstituut
Als officieel scholingsinstituut zijn wij aangesloten bij het UWV. Hierdoor is het mogelijk om bij re-integratie een tegemoetkoming te ontvangen in de kosten van onze opleidingen. 

 

 

Boek nu

Share the love!

Uniek voortraject

  • meer dan 12 jaar ervaring gedegen scholing & kennisoverdracht
  • Authentieke verdiepende Yogakennis vanuit de yogafilosofie
  • Praktijkgericht asana techniek in detail

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles