Intensieve Yoga zelfontwikkelingsstudie (YP150)

 

 

Ben jij een ervaren yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen? Dan is deze intentensieve zelfontwikkelingsstudie een must. Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze vanaf juli 2019.

Dé authentieke intensieve zelfontwikkelingsstudie in de traditie van yogateachers T. Krishnamacharya en K. Pattabhi Jois.
Tijdens deze studie ontwikkel je een sterke persoonlijke practice met een verdiepende studie in asana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken volgens de traditie van O.P. Tiwari), kriya’s (reinigingsoefeningen), meditatie, energetisch werk, chanten (reciteren van mantras), yogafilosofie, Ayurveda (Indiase gezondheidsleer). Met behulp van de aangereikte tools zal er een authentieke integratie van yoga als levenswijze worden ervaren die een vast anker zullen zijn in je dagelijkse leven.  

Persoonlijke ontwikkeling en coaching door Manon en Anouk zijn de leidraad van deze training waarbij eenieder inzicht krijgt in zichzelf en je contact maakt met je innerlijke kracht. Naast overtuigingen, patronen en ervaringen leer je met behulp van yoga tools meer balans ervaren in je leven. Door deze ervaringen zul je zuiverheid en helderheid ervaren waarbij je in contact komt met je ware essentie en ervaart wat er echt toe doet in het leven. Je ontdekt je ware potentieel en gaat hiernaar leven.

Deze studie is geschikt voor eenieder die zich aangeproken voelt dat yoga als tool zou kunnen ondersteunen in balans in het leven. Ook voor degenen die klaar zijn voor transformatie en een diepgaand veranderingsproces. We vragen van eenieder volledige commitment, eigen verantwoordelijkheid om in actie te komen en de overtuiging dat yoga als tool deze weg kan zijn.

Meer informatie over toelating, het programma, locatie, prijs, betalingsprocedure, de docenten mail naar info@yogaplace.nl

De opleiding duurt in totaal 6 maanden met verspreid drie intensieve interne studieweken. Daarnaast wordt in de tussenperiodes een intensieve studie verwacht. Het verblijf tijdens de studieweken is in een sfeervolle accommodatie in Limburg. Er wordt een maximum van 20 deelnemers toegelaten. Studenten zijn verplicht intern te verblijven gedurende de trainingsweken. De training wordt gegeven in het Nederlands.

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart’ - K. Pattabhi Jois

Deze training wordt gegeven door senior leraren en therapeuten Manon Simonis E-RYT-500 en Anouk Prop E-RYT-500. Zij begeleiden je volledig in het diepere begrip en de kennis van yoga op een uitdagende, authentieke en persoonlijke manier. Zij worden ondersteund door gespecialiseerde gastdocenten en ervaren Yogaplace docenten.

Boek training

Share the love!

Gratis Proefles