Training

Training & Education

Zoek jij een inspirerende yoga opleiding? Als ervaren en gekwalificeerde Yogaschool sinds 2006, ontwikkelen we continue unieke trainingen en groeit ons aanbod jaarlijks.

 

Manon Simonis en Anouk Prop (E-RYT 500 senior yoga-teachers en therapeuten) zijn verantwoordelijk voor de programma's en zijn de primaire leraren binnen de afdeling Training & Education. 

Zij worden ondersteund door ervaren Yogaplace docenten.

Naast de jaarlijks terugkerende pre-teacher training en de basis-opleiding tot gekwalificeerde Yoga-docent bieden wij ook specialisatie modules tot 500 uur (YP500) als vervolg training voor yogadocenten, veelal als intern verblijf in een intensieve setting. Ook bieden we vanaf april 2020 een jaarlijkse unieke intensieve zelfontwikkelingsstudie aan voor iedereen die yoga als levenswijze wil intregreren in zijn of haar leven. 

Onze Training & Education afdeling biedt voor seizoen 2019/2020 ( binnen Yogaplace als ook op bijzondere externe trainingslocaties in Limburg) onderstaande aan:

Yogaplace zelfontwikkelingstudies:

Basis Yogaplace Docentenopleidingen: 

Specialisatie modules: 
Het totale aanbod van de modules over 2019-2020 beslaat in totaal 300 uur. Je kunt toewerken naar een certificering van totaal YP500uur met de mogelijkheid deze binnen twee jaar te behalen. 

Brochure specialisatie modules 2020

Share the love!

Gratis Proefles