Training

Training & Education

Als ervaren en gekwalificeerde Yogaschool sinds 2006, ontwikkelen we continue unieke trainingen en groeit ons aanbod jaarlijks.

 

Manon en Anouk | YogaplaceManon Simonis en Anouk Prop (E-RYT 500 senior yoga-teachers en therapeuten) zijn verantwoordelijk voor de programma's binnen de afdeling Training & Education. 
Zij worden ondersteund door ervaren Yogaplace docenten.

Naast de jaarlijks terugkerende pre-teacher training en de basis-opleiding tot gekwalificeerde Yoga-docent bieden wij ook specialisatie modules tot 500 uur (YP500) als vervolg training voor yogadocenten, veelal als intern verblijf in een intensieve setting. Ook bieden we vanaf 2019 een jaarlijkse unieke intensieve zelfontwikkelingsstudie aan voor iedereen die yoga als levenswijze wil intregreren in zijn of haar leven. 

Onze Training & Education afdeling biedt voor seizoen 2019/2020 ( binnen Yogaplace als ook op bijzondere externe trainingslocaties in Limburg) onderstaande aan:

Basis Yogaplace docentenopleidingen:

Zelfontwikkeling:

Specialisatie modules | vervolg opleidingen voor yoga-docenten 500 uur:
Alle training & opleiding modules vereisen een 200 uur Yoga Alliance certificering (bij Yogaplace of elders) als voorwaarde voor deelname. 

Share the love!

Gratis Proefles