Training & Education

Yoga studeren zoals yoga authentiek bedoeld is?

Zoek jij een inspirerende opleiding? Als ervaren en gekwalificeerde Yogaschool sinds 2006, ontwikkelen we continue unieke trainingen en specialisatie modules en groeit ons aanbod jaarlijks.

Manon Simonis en Anouk Prop (E-RYT 500 senior yoga-teachers en therapeuten) verantwoordelijk voor de programma's en tevens de primaire leraren binnen de afdeling Training & Education (T&E). 

Zij worden ondersteund door ervaren Yogaplace docenten.

Naast de jaarlijkse Pre-Teacher training en de Basis Docentenopleiding tot gekwalificeerde Yogadocent bieden wij ook Specialisatie modules als vervolg training voor yogadocenten en vaktherapeuten, lichaamswerkers, psychologen en para medici en andere gerelateerde beroepen.

Onze Training & Education (T&E) afdeling biedt binnen Yogaplace, als ook op bijzondere externe trainingslocaties in Limburg, onderstaande programma's aan:

Basis Yogaplace Docentenopleidingen 

Specialisatie modules 

UWV scholingsinstituut
Als officieel scholingsinstituut zijn wij aangesloten bij het UWV. Hierdoor is het mogelijk om bij re-integratie een tegemoetkoming te ontvangen in de kosten van onze opleidingen. 

Informatiebijeenkomsten opleidingen
Er is een informatiebijeenkomsten gepland op 19 september 2020 in Sittard waar je kennis kunt maken met Manon Simonis en Anouk Prop alle vragen kunt stellen om een keuze te maken. 

Boek hier ook eventueel een vrijblijvend persoonlijk telefonisch gesprek met Manon Simonis om een juiste keuze te maken.

'Teach what is inside you. Not as it applies to you, to yourself, but as it applies to the other' - T. Krichnamacharya

  

 

Wat oud studenten over de opleiding delen

Het zijn hele intensieve maar oh zo inspirerende weken! Door de fijne en deskundige (persoonlijke) begeleiding van Manon en Anouk heb ik mijn eigen yoga-pad verder kunnen bewandelen en uitdiepen dan ik ooit had kunnen dromen. Het is een reis geworden vol met persoonlijke ontwikkeling en groei. Door dit te beleven samen met mijn mede-studenten én op zo’n fijne locatie als Hof den Brulle, maakt het een onvergetelijke ervaring! 
 
Rosalie Gerrits van den Ende, 2019 (Intensieve docentenoppleiding) 
 
—-
Tijdens de docentenopleiding van Yogaplace heb ik mezelf beter leren kennen. 
Ik ben me bewust geworden van bepaalde patronen en heb geleerd hier anders mee om te gaan. Ik kan met meer liefde en zachtheid naar mezelf en het leven kijken. En leef het leven meer vanuit mijn hart.
Het lesgeven en delen van yoga met anderen, voelt voor mij als thuiskomen. 
Ik ben enorm dankbaar dat de opleiding me zoveel moois heeft gebracht!
 
Sanne Hermans, 2019 (Intensieve docentenopleiding)
 

We hopen je te mogen verwelkomen!

Namasté, Manon & Anouk

 

 

Brochure 2020    Telefonisch gesprek plannen met Manon?

Share the love!

Erkende opleidingen in Nederland

  • Yoga Alliance gecertificeerd
  • Meer dan 18 jaar ervaring
  • Gedegen en hoogwaardige trainingsprogramma's
  • gebaseerd op ervaringsleren en integratie

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles