Yogaweekend Zeeland

Datum: vrijdag, 1 oktober 2021 t/m zondag, 3 oktober 2021
Tijd: 17:00 (einde: 13:30)
Locatie: Zeeland 'De schouw' Zierikzee
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 325,00
 
 

Boek rechtstreeks je plek
Beperkt aantal plekken beschikbaar

Persoonlijke aandacht vanuit zachtheid en toewijding!

'Je kunt jezelf helen. Daar geloof ik sterk in. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam en geest één zijn én een echt in contact zijn met je innerlijke kracht en mogelijkheden. Yoga is wat mij betreft de sleutel daartoe. Ik zie het als mijn roeping om met liefde en compassie yoga als levenswijze te delen met mensen. Juist door persoonlijke aandacht voor wat iemand bezighoudt of juist tegenhoudt help ik mensen contact te maken met hun kracht en ze te activeren om met de juiste tools zich weer beter te voelen. De subtiele persoonlijke benadering is iets wat studenten mij teruggeven als een waardevolle ervaring tijdens mijn meditatie, kriya, pranayama en yoga sessies.

Zelf ben ik een toegewijde beoefenaar en senior leraar van de traditionele Ashtanga Vinyasa Yoga (Primary and Intermediate Series) gecertificeerd door de Yoga Alliance (E-RYT 500) en daarnaast heb ik verdieping en studie gevolgd in Yogatherapie in de Krishnamacharya traditie. Sinds 2006 run ik Yogaplace in het zuiden van het land. De yogaschool met meerdere locaties, dagelijkse lessen, opleidingen, bedrijfsyoga, yogatherapie, retreats en workshops. In de afgelopen 20 jaar heb ik met toewijding over de hele wereld gestudeerd bij ervaren leraren, waaronder bij mijn leraar Sri K. Pattabhi Jois, Nancy Gilgoff, Petri Raisanen, Brian Cooper, David Williams, Lino Miele, Paul Dallaghan, David Swenson, Radha en Pierre, Luke Jordan, Richard Freeman, Ron Reid, Rolf Naujokat, Clayton Horton en Kristina Karitinos-Ireland.

Mijn grenzeloze passie voor yoga maakt dat ik mijn kennis, ervaring en inzichten voortdurend blijf verdiepen en uitbreiden. Dat doe ik door mijn dagelijkse practice, zelfreflectie en overgave aan alles wat er is. Ook help ik mensen voornamelijk individueel met Yogatherapie en Ademtherapie om meer te ontspannen, in balans te komen en te leren wat je lichaam en geest nodig hebben om vaak ‘vage’ klachten te verhelpen en dan te voorkomen,' aldus Manon.

Programma: Ashtanga Vinyasa Yoga in Yin energie 

Iedereen is uniek en daarom is een individuele benadering vanuit een kalme en liefdevolle aanwezigheid altijd belangrijk. Door persoonlijke aandacht en het aanvoelen van jouw energie, kan ik je begeleiden naar een verdieping in je yoga practice. Daarbij zoek ik altijd naar de juiste balans tussen inspanning en overgave, die voor elke persoon anders is. Ik help je graag om de mogelijkheden van yoga te ontdekken en creëer daarbij de ruimte die jij nodig hebt voor jouw yoga practice. Vanuit het Ashtanga Vinyasa Yoga principe breng ik yin energie in een yang gebaseerde practice. Met liefde, geduld en discipline daag ik jou uit om naar je diepe innerlijke zelf te kijken. Door deze zelfreflectie te ontwikkelen kan het geloof in jezelf en de verbinding met alles om je heem weer gaan groeien. Zo ontwikkel jij de vrijheid, balans en kracht om bewust zelf sturing te geven aan je leven. Alleen zó kun je de vele dimensies van yoga volledig ervaren.

Het weekend is voor alle niveaus toegankelijk (Engels en Nederlands talig), beginnend en meer ervaren yogi's. Ook wanneer je op een veilige manier in contact wilt komen met Ashtanga Vinyasa yoga.

Dit weekend is vooral geschikt voor mensen met een bereidheid om naar binnen te kijken en vandaaruit weer te gaan stralen naar buiten toe. Ben je er bij? 

Extra:  Als extra optie kun je ook meedoen met een open workshop van één van de andere programma's van dit weekend. Klik op Docenten om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend. Je kunt boeken middels inschrijving via myownretreat

Het Programma ziet er ongeveer als volgt uit 

Vrijdag
17.00 aankomst 
18.00 opening 
18.30 Workshop van jouw docent
19.30 diner
20.30 vrije tijd: sauna, chillen

Zaterdag
08.00 Open workshop
09.00 ontbijt
11.00 Workshop van jouw docent
12.30 lunch
13.30 vrije tijd: wandelen/wellness 
18.30 diner
20.00 Open workshop
21.30 vrije tijd: sauna, chillen

Zondag
08.00 Open workshop
09.00 ontbijt
11.00 Workshop van jouw docent
12.30 lunch & afsluiting
13.30 vrije tijd: wandelen/massage

Vrije tijd
Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf. Op deze prachtige locatie kun je genieten van massages, sauna, en zwembad. Maar je kunt ook lekker uitwaaien aan het strand, fietsen op een leenfiets, lekker chillen (met een boek) in de woonkamer of op het terras.

Massage
behandelingen worden verzorgd door onze eigen masseur. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je ter plekke inschrijven.

Relax arrangement
Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je slechts toegang tot de open workshops (voor het ontbijt of na het diner). Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

Tarieven 
3 dagen / 2 overnachtingen

Standaard kamer met gedeeld sanitair:
€ 325 - 3/4p kamer 
€ 365 - 2p kamer
€ 425 - 1p kamer


Luxe kamer met badkamer
€ 345 - 3/4p kamer 
€ 385 - 2p kamer
€ 455 - 1p kamer

€ 285 - Eigen tent 

Relax Arrangement
€ 50  - Korting verblijf zonder workshops

 

 

Boek hier

Gratis Proefles