Over

Yogaplace, Yoga voor iedereen

Ben jij op zoek naar échte Yoga in Limburg? Bij Yogaplace ervaar je de kracht van Yoga (én in jezelf!), op een manier die bij jou past. Onze yogaleraren adviseren je over de yogavorm die het beste past bij wat jij prettig vindt en aankunt. Ze begeleiden en stimuleren je op je pad en laten je ervaren welke mogelijkheden jij hebt om je ten volle te ontwikkelen naar je eigen kunnen. In de warme sfeer van onze yogastudio's in Sittard en Urmond en online kun je van 's ochtends heel vroeg (06:00) tot 's avonds laat (22:00) heerlijk je yoga-oefeningen doen. Voor en na de lessen is er alle ruimte om samen te ontspannen, met een kop thee en een praatje. Je gaat het zeker fijn vinden, wij kijken alvast uit naar je komst!

Ga hier direct door naar:
Yoga als levensstijl | Yoga leraren bij Yogaplace | Kantoor team | FAQ | Praktische informatie

Yoga als manier van leven

Voor Yogaplace is Yoga een levensstijl, die eigenlijk al in iedereen aanwezig is en voor iedereen toegankelijk is. Yoga is ideaal als je je op een prettige manier wilt ontwikkelen, op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Maar het effect van Yoga gaat verder dan alleen de les. Door het doen van Yoga-oefeningen ervaar je de mogelijkheden van je lichaam en geest. Die kunnen van dag tot dag wisselen. De ene dag voel je je lekker en heb je energie en lijkt alles als vanzelf te gaan. De andere dag ben je eerder wat stijf, in je bewegingen en misschien ook wel in je hoofd. Bij Yoga respecteer je steeds je eigen grenzen, maar je ontdekt ook welke houdingen en overtuigingen je belemmeren. Die ontdekking van jezelf zorgt voor een transformatie. Het gevolg is, dat je de inzichten die je krijgt bij het doen van je yoga-oefeningen en de ademhalingstechnieken ook buiten de les gaat meenemen in je leven. Zo ontwikkel je jezelf. Onze yogadocenten begeleiden je op dat pad. Ze laten je ervaren, geven je verdieping en zorgen ervoor dat je groeit, in je practice en als persoon. Daarbij gaan wij steeds uit van de vijf morele waarden (Yama's) die Patanjali definiëerde. 

Missie

Yogaplace is een vooruitstrevend Limburgs bedrijf, gevestigd op meerdere locaties verspreid door de provincie. We noemen ons niet voor niets de ‘dé yogaschool in Limburg’; we bieden een uitgebreid scala aan (nieuwe) lesvormen & opleidingen. Onze missie kan worden vertaald in de volgende uitgangspunten:

 • Yogaplace voorziet in een grote veelzijdigheid in kwalitatieve lesvormen en lestijden (zo een 80 per week op verschillende locaties.)
 • Yogaplace heeft locaties in Sittard en Urmond én een online shala
 • Yogaplace is een kweekvijver van docenten met een passie en yogalevensstijl:
  • We zijn een intern, uniek zelfvoorzienend, opleidingsinstituut voor de docentenopleiding en creëren daarbij eigen aanwas.
  • We zijn een leer-bedrijf waarbij we bewust investeren in het ontwikkelen, bekwamen en opleiden van nieuwe en gevestigde docenten. We creëren onze eigen talenten om ons bedrijf mee te verrijken en versterken.
 • Aansturing wordt gedaan op basis van coaching, slagingspercentage en klanttevredenheid.

Visie

Yogaplace focust zich op toegankelijkheid en praktische inzetbaarheid van yoga voor particulieren en organisaties die aansluit op de vraag van de huidige moderne maatschappij. Daarnaast is ons doel om in onze regio met een veelzijdigheid de hoogste kwaliteit aan professionele opleidingen aan te bieden. Ook kiezen we er voor om de pijler bedrijfsyoga verder te ontwikkelen waarbij er op maat vitaliteitsprogramma’s structureel worden ingezet. We zorgen hier voor door vooruitstrevende kennis, veelzijdig gekwalificeerd team, verspreide locaties in geheel Limburg en door training en opleiding van eigen docenten.

 

 

Yogaplace gaat voor kwaliteit in Yoga

Yogaplace is een Registered Yoga School (RYS) en onze yogadocenten zijn stuk voor stuk Registered Yoga Teachers (RYT). Omdat wij je enkel de beste Yoga willen geven, zijn wij aangesloten bij Yoga Alliance US en Yoga Alliance UK. Zo ben je verzekerd van een prettige yoga-ervaring van hoge kwaliteit en kun jij je veilig en op een prettige manier ontwikkelen. We streven ernaar om de yogaschool met het meest complete aanbod in de regio te zijn. Je kunt bij ons terecht voor maar liefst heel veel verschillende yogastijlenmeditatiebedrijfsyogayogatherapie, yoga workshopsyogaretraitesyogareizenyogavakanties en nog veel meer!

Behalve op onze eigen Yogaplace locaties, kun je ook op andere locaties in Limburg de meerwaarde ervaren, als aanvulling op specifieke zorgverlening. Kijk daarvoor op onze Partnerpagina.

Waarom Yogaplace?

Bij Yogaplace mag je rekenen op:

 • een uitgebreid aanbod van yogastijlen, workshops, yogaretraites en yogareizen
 • lessen voor particulieren én bedrijven
 • gratis proefles
 • persoonlijke begeleiding en advies voor jong en oud
 • een enthousiast team van ervaren en gecertificeerde yogadocenten
 • yoga van hoge, gecertificeerde kwaliteit (RYS) met eigen unieke yoga docenten-opleiding
 • groeps- en individuele lessen op jouw maat
 • some yoga classes in English
 • bedrijfsyoga op locatie of in onze studio’s
 • yogatherapie
 • professioneel ingerichte, sfeervolle yogastudio’s
 • een vriendelijk contact, met als uitgangspunt yoga als manier van leven voor iedereen
 • ruime openingstijden

Spreekt Yogaplace je aan? Meld je dan aan voor een proeflesschrijf je direct in of bel voor een intakegesprek over bedrijfsyoga in jouw organisatie. Kijk hieronder voor een kleine sfeerimpressie van onze lessen:

Maastricht Mysore

Ashtanga LED Class in Maastricht

Bekijk deze video op YouTube

 

Sittard Mysore

Sittard Mysore

Bekijk deze video op YouTube

 

Neem contact op

Share the love!

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles