YP Nieuws

14 okt 2020

WIJ BLIJVEN OPEN!

 

Beste yogi’s & yogini’s,

We brengen je graag een update na het nieuws van gisteren. We begrijpen als je zorgen hebt over hoe we veilig kunnen practicen. We zijn natuurlijk erg blij dat we kunnen melden dat de overheid heeft besloten dat we voor al onze locatie open mogen blijven met behoud van ons huidige protocol, en jou mogen blijven ontvangen!

We weten dat deze onrustige tijd soms zwaar kan vallen en dat yoga net helpt om fit and gezond te blijven in lichaam en geest. We zijn blij dat we de lessen kunnen voortzetten en er voor jou kunnen zijn.

Het betekent des te meer dat we extra goed moeten zorgdragen gezamenlijk voor de opvolging van alle bestaande en bekende maatregelen die we hebben gecommuniceerd.

Er verandert niets voor jou op dit moment. We adviseren wel ten zeerste een gezichtsmasker / mondkapje te dragen als je de studio binnenkomt. Voor docenten en studenten is dit een dringend advies. Tijdens je les kun je het afzetten. De gezichtsmaskers / mondkapjes kunnen ten alle tijden opgezet worden bij de Mysore style lessen wanneer je bij essentiële adjustments geholpen wordt. Docenten in deze lesvorm dragen altijd een mondkapje bij het adjusten. Voor alle andere lessen geldt naast de bestaande maatregelen dat er géén adjustments gegeven worden.

Onze studio's hebben professionele goedgekeurde ventilatieystemen die de lucht zuiveren binnen 10 minuten. Ramen staan open en er kan met gemak de anderhalve meter afstand gehouden worden, naast dat we het hygiene protocol strict opvolgen.

Mochten er nog vragen zijn mail ons gerust!

Laten we samen de positieve energie behouden en dat Yogaplace en plek mag zijn waar je prettig mag voelen en even los mag komen van alle onrust die er nu speelt!


Namaste, 
Het Yogaplace Team

 

Meer nieuws

Share the love!

Gratis Proefles