YP Nieuws

7 mei 2020

WIJ GAAN NAAR BUITEN VANAF KOMENDE WEEK!

buitenlocaties Yogaplace

De overheid heeft aangegeven dat we helaas nog niet onze locaties mogen openen en tot 1 september gesloten moeten blijven. Wij geloven dat we met gepaste maatregelen al eerder zouden open kunnen. Op dit moment werken we hard met een nieuwe branche vereniging voor yogascholen in Nederland dit voor elkaar te krijgen.

Wij hebben er wel al voor gekozen om jullie alweer fysieke lessen aan te bieden en staan te popelen om jullie weer te zien!

We gaan naar buiten toe op een aantal mooie locaties in onze prachtige regio! Locaties in de buurt die we speciaal voor Yogaplace en jou hebben gereserveerd en waar rust en sfeer belangrijk zijn en we afspraken hebben gemaakt met de beheerders of  eigenaren. Exclusieve plekken waar je deze zomer vollop kan genieten van jouw yogales!

De komende dagen volgt meer informatie over deze locaties en het lesrooster. We zullen ochtendlessen en avond lessen aanbieden. 

Hoe we dit verder aanpakken en hoe je kunt deelnemen en waar zullen we ook de komende dagen aan je melden!

We kijken er naar uit weer een stap te maken in de goede richting! Ook zijn we bezig te zorgen dat onze locaties binnen de aangepaste maatregelen dadelijk open kunnen als dit weer is toegestaan.

 

Namasté, het Yogaplace team!

Meer nieuws

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles