YP Nieuws

15 mrt 2020

WE ARE CLOSED UNTILL 6th of APRIL

Lieve Yogaplace student, 

Met pijn in ons hart sluiten we al onze studio’s per direct, in ieder geval tot en met 6 april. We volgen hiermee de maatregelen en aanwijzigingen die zojuist ook door de Nederlandse regering zijn afgekondigd, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

In de komende weken, waar onzekerheid en ook angst wordt ervaren, zullen we ons uiterste best doen om ondersteunend te zijn. Als Yogaplace vinden wij het natuurlijk ook onze verantwoordelijkheid om onze leden, docenten medewerkers en hosts te beschermen. We vinden het ontzettend moeilijk en het raakt ons dat jij niet op je vertrouwde en veilige plek je lessen kunt volgen. We zijn er van overtuigd dat je begrip hebt voor deze maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Yogaplace is een zeer toegewijd, maar klein team. We doen ons best om gauw meer duidelijkheid te geven over deze ongebruikelijke situatie, bijvoorbeeld over hoe het nu verder gaat met je abonnement, lessenkaart of training. Daar hebben we nu nog niet direct een antwoord op, maar we hopen op je vertrouwen dat we hiervoor een passende oplossing zullen vinden. Meer informatie volgt zo snel mogelijk, in ieder geval uiterlijk 6 april.

Zo werken we ook hard aan een alternatief voor de dagelijkse yogalessen op onze locaties, door online video lessen aan te bieden. Meer informatie volgt deze week al zodat je lessen kunt volgen van je vertrouwde Yogaplace docent.

Vanaf dinsdag 17 maart bieden we iedereen alvast een eerste gratis Yoga Nidra video aan via ons You tube kanaal Yogaplace online. Houd in ieder geval ook onze website en/of social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

FAQ: https://www.yogaplace.nl/yogaplace/over-yogaplace/FAQ-Corona 

Laten we vertrouwen houden in de toekomst samen. Spread the love, not the fear. 

Bovenal, blijf veilig en gezond met je dierbaren! 
Only love, Manon en het hele Yogaplace team.

Meer nieuws

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles