YP Nieuws

25 apr 2019

NIEUW | Yoga Nidra wekelijkse lessen | Gratis introductieles

Diep ontspannen, stress en angst verminderen én overwinnen, rustiger slapen en spiritueel groeien door middel van deze zeer oude practice: Yoga Nidra: slaap van de yogi!

Yoga Nidra is een diepe, heldere practice, die je terugvoert naar het begin van wie je eigenlijk bent en je laat zien hoe de wereld echt in elkaar zit. Deze eeuwenoude practice helpt je diep te ontspannen, stress en angst te verminderen en te overwinnen, rustiger te slapen en spiritueel te groeien. Iedereen kan het ervaren. Ga liggen in een ontspannende houding (savasana) en geniet van diepe staat van ontspanning. 

Tijdens de lessen wordt je laag voor laag begeleid door je bewustzijn. Laat je door de stem van de docent leiden door deze verschillende fases. Je focust achtereenvolgens op je fysieke lichaam, ademhaling, energie, gevoelens, emoties, gedachten, wensen en geluk. Dit zorgt ervoor dat je beide hersenhelften in balans komen en je lichaam en geest in slaap vallen. Maar jij blijft alert en daardoor ervaar je diepe ontspanning. Je kunt dus slapend je lichaam en geest helen en ontspannen.  

Yoga Nidra is geschikt voor alle leeftijden, alle niveaus en achtergronden en is uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen, ziekten en disbalans in hun leven. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en heeft bewezen positieve effecten op bijvoorbeeld angst, depressies, rugpijn en reuma. De methode wordt ook steeds meer ingezet in therapeutische behandelingen. 

Yoga Nidra: een diepe, heldere practice … terug naar het begin van wie je eigenlijk bent en hoe de wereld echt in elkaar zit!

De lessen Yoga Nidra worden gegeven door Floor Schmeitz​:

SITTARD | dinsdag 20.30 uur (start 7 mei)
MAASTRICHT | woensdag 20.30 uur (start 8 mei)
URMOND | donderdag 20.30 uur (start 9 mei)

BOEK NU

Meer nieuws

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles