YP Nieuws

13 dec 2019

Meet & Greet Yogaplace 18 & 19 januari

                

 

Maak kennis met Yogaplace

Januari, het begin van het nieuwe jaar. Een perfect moment om bewust te kiezen voor een gelukkig en gezond leven en dus ook om met yoga te starten. Tijdens onze Meet & Greet dagen maak je kennis met ons gevarieerde en uitgebreide aanbod en zullen alle lesvormen aan bod komen Dus, heb jij altijd al willen weten wat yoga voor jou kan betekenen ook bij eventuele fysieke of mentale klachten? Kom dan langs en ervaar onze ontspannen, professionele en persoonlijke sfeer!

MELD JE AAN 
Wil jij je graag aanmelden voor een GRATIS yoga les van 30 minuten tijdens de Meet & Greet dagen en ontdekken welke lesvorm het beste bij jou past? Bekijk dan ons lesrooster voor alle mogelijkheden. Aanmelden kan via my.yogaplace.nl of stuur een mail naar info@yogaplace.nl.

MEET & GREET AANBIEDING
Word je lid tijdens onze Meet & Greet dagen dan ontvang je 50% korting op je eerste volledige maand lidmaatschap. Wil je graag starten met één van onze yoga introductiecursussen? Dan ontvang je 10% korting als je je aanmeld tijdens dit weekend!

VOEL JE WELKOM
Onder het genot van een kopje thee beantwoorden we graag al je vragen en helpen je op weg. Het beloofd een gezellig en waardevol weekend te worden! Neem vrienden en familie mee, trek gemakkelijke kleding aan en stap binnen met een 'open mind'. Deze dag is voor iedereen toegankelijk. Vergeet ook zeker niet mee te doen met onze winactie waarbij je kans maakt op een maand lang onbeperkt lessen op al onze locaties! 

Mogen we jou verwelkomen op 18 en 19 januari?

Meer nieuws

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles