13 dec 2019

Meet & Greet Yogaplace 18 & 19 januari

                

 

Maak kennis met Yogaplace

Januari, het begin van het nieuwe jaar. Een perfect moment om bewust te kiezen voor een gelukkig en gezond leven en dus ook om met yoga te starten. Tijdens onze Meet & Greet dagen maak je kennis met ons gevarieerde en uitgebreide aanbod en zullen alle lesvormen aan bod komen Dus, heb jij altijd al willen weten wat yoga voor jou kan betekenen ook bij eventuele fysieke of mentale klachten? Kom dan langs en ervaar onze ontspannen, professionele en persoonlijke sfeer!

MELD JE AAN 
Wil jij je graag aanmelden voor een GRATIS yoga les van 30 minuten tijdens de Meet & Greet dagen en ontdekken welke lesvorm het beste bij jou past? Bekijk dan ons lesrooster voor alle mogelijkheden. Aanmelden kan via my.yogaplace.nl of stuur een mail naar info@yogaplace.nl.

MEET & GREET AANBIEDING
Word je lid tijdens onze Meet & Greet dagen dan ontvang je 50% korting op je eerste volledige maand lidmaatschap. Wil je graag starten met één van onze yoga introductiecursussen? Dan ontvang je 10% korting als je je aanmeld tijdens dit weekend!

VOEL JE WELKOM
Onder het genot van een kopje thee beantwoorden we graag al je vragen en helpen je op weg. Het beloofd een gezellig en waardevol weekend te worden! Neem vrienden en familie mee, trek gemakkelijke kleding aan en stap binnen met een 'open mind'. Deze dag is voor iedereen toegankelijk. Vergeet ook zeker niet mee te doen met onze winactie waarbij je kans maakt op een maand lang onbeperkt lessen op al onze locaties! 

Mogen we jou verwelkomen op 18 en 19 januari?

Meer nieuws

Lees meer

Yogaplace op een rijtje

  • Yoga ervaren zoals yoga bedoeld is? Voor alle leeftijden, achtergronden en niveaus
  • Sfeervolle en professionele yogaschool met vijf locaties in heel Limburg
  • 7 dagen per week gevarieerd lesaanbod, privé sessies, workshops en opleidingen

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

2 april

"If you can control the rising of the mind into ripples, you will experience Yoga"

Swami Satchidananda, The Yoga Sutras of Patanjali

Yoga volgens Yogaplace

Yoga als levensstijl. Yoga voor je gezondheid, balans in je leven en je plezier. Dat vraagt een fijne Yoga-omgeving, een goede ambiance en professionele, persoonlijke begeleiding. Je vindt het allemaal bij Yogaplace!

Yoga-workshops

Wil jij je Yoga-ervaring verder verdiepen? Leren van yogi's uit de hele wereld? Je bewust worden van je eigen mogelijkheden en belemmeringen?

Houd onze eventkalender in de gaten, want dan zijn de Yogaplace workshops echt iets voor jou!

201506014920_klein.jpg

Bekijk de workshops

Bedrijfsyoga

Verdienen jij en je collega's minder stress? Wil je ook op je werk kunnen relaxen? Wil je minder zieken om je heen? Of ben je op zoek naar de juiste balans tussen werk en leven?

Yogaplace verzorgt yogatrajecten voor bedrijven die het belangrijk vinden dat hun mensen zich goed voelen in lichaam en geest.

0489705181933a0dfafbc4cc515c1108_klein.jpg

Vertel mij meer!

Yogatherapie

Wie lichamelijk, mentaal en emotioneel in balans is, voelt zich fit en sterk. Zoek jij een steuntje in de rug? Wil je hulp bij het bereiken van je persoonlijke doelen? Kost re-integreren na ziekte, blessure, psychische overbelasting of trauma je meer tijd dan je verwachtte?

Met yogatherapie ontdek je weer de kracht in jezelf, om de discipline in en de controle over je leven terug te krijgen, met gerichte doelen en technieken. Afhankelijk van je vragen en wensen duurt een traject (individueel of in groepsverband) 3 tot 12 weken.

yp_block_bg2.jpg

Meer over Yogatherapie

Gratis Proefles