YP Nieuws

6 jan 2019

Nieuwjaarsgeschenk voor leden | Mysore try-out

In januari en februari bieden we alle leden met een Yogaplace-abonnement, die nog geen Ashtanga Yoga Mysore Style abonnement gehad hebben, onbeperkte toegang tot de Ashtanga Yoga Mysore Style lessen! Bij elke abonnementsvorm kun je tijdelijk, gedurende 2 maanden, gebruik maken van de gelegenheid de yoga practice 1:1 aan te leren. Deze lessen kun je naast je reguliere les volgen en afwisselend bezoeken.

 

Beginnen met yoga doe je in de Ashtanga Yoga Mysore Style les! In Mysore (India) is yoga ontstaan op de manier zoals wij deze nu kennen. Alle andere, nieuwere yogastijlen, zijn hierdoor beïnvloed of geïnspireerd. In Mysore wordt yoga aangeleerd door middel van individuele instructies en niet in een groepsles. Deze individuele instructies zijn van belang om de houdingen én de ervaring van dat wat yoga is, te leren. Deze unieke lesvorm wordt daarom Mysore Style genoemd, vernoemd naar de plaats in India. Ook bij Yogaplace onderwijzen wij op exact dezelfde wijze!

Hoe werkt zo'n eerste les? Als je in de shala (yogazaal) binnenkomt, rol je jouw mat uit en ga je hier op zitten. De docent zal naar je toe komen en de eerste houdingen uitleggen. Je werkt op jouw eigen tempo. Het is een soort privéles in een groepssetting. Dit in tegenstelling tot de groepslessen, waarbij de gehele groep gelijktijdig beweegt op hetzelfde tempo.

Gratis onbeperkte toegang. Om de yoga practice 1:1 aan te leren, biedt Yogaplace, gedurende 2 maanden, onbeperkte toegang tot de Ashtanga Yoga Mysore Style lessen! Deze lessen kun je naast de gewenste groepsles volgen en afgewisseld bezoeken.

Hoe meld ik mij aan? Je maakt direct een afspraak voor een introductieles Ashtanga Yoga Mysore Style via info@yogaplace.nl

Kijk hier voor de actievoorwaarden: https://www.yogaplace.nl/voorwaarden-mysore-actie-2019

Meer nieuws

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles