YP Nieuws

10 apr 2018

NIEUW Pre-teacher training (YP40) in september

Data: Vier woensdagen 5, 12, 19, 26 september 2018
Tijdstip: 9-16 uur
Locatie: Fitland XL, te Sittard
Trainer: Manon Simonis en ervaren Yogaplace docenten
Prijs: €550,- (Wanneer deelname aan deze training succesvol is afgerond wordt er een korting van €200 euro berekend voor de volledige 200 uur Yogaplace Docenten Opleiding.)

In deze pre-teacher training, het voortraject van de Yogaplace docentenopleiding maak je in vier hele dagen (28 uur & 12 thuisstudie en praktijk uren) kennis met de basis die belangrijk is voor iedere yogadocent. Het wordt aangeboden als een eerste introductie voor wanneer je interesse hebt om onze 200 uur Intensieve Yoga Docenten Opleiding te volgen vanaf janauri 2019. 

Manon en ervaren Yogaplace docenten verzorgen dit voortraject zodat je kunt kennismaken met de inhoud van de opleiding en de lesgeefmethodologie en je eigen practice ontwikkeling. Dit voortraject zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de opleiding kunt beginnen. Ook als je besluit niet de 200 uur docentenopleiding te gaan volgen, is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis als yogadocent op te doen. 

Voor wie?
Yoga studenten, Dit voortraject is geschikt voor mensen met een basis in yoga of andere bewegingsvormen (sport- en dans instructeurs, body balance /pilates instructrices, fysiotherapeuten, bewegingstherapeuten etc.) met een interesse om zelf yogalessen, op basis van de Ashtanga Yoga Vinyasa methode, te gaan geven.

Het programma van elk dag ziet er als volgt uit:

  • Woensdag 5 sept 2018 | 1: Basisprincipes Yoga & eigen practice
  • Woensdag 12 sept 2018 | 2: Elementen Yoga-practice techniek
  • Woensdag 19 sept 2018 | 3: Lesgeefmethodologie
  • Woensdag 26 sept 2018 | 4: Praktijk ervaring

Er is elke dag een uur lunchpauze ingepland. Er kan in de lunchroom op eigen kosten gekozen worden voor soep met broodjes, koffie, thee en fruitwater voor een gereduceerd tarief.   

Graag zelf meenemen: schrijfmateriaal, makkelijke zittende kleding, handdoek, meditatie kussen, yogamat en eventueel een dekentje voor tijdens de ontspanning.

De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers en met een maximum van 18 deelnemers. Deze cursus is goed voor 40 uur Yogaplace opleidingsuren.

Boeken kan via my.yogaplace.nl

 

Meer nieuws

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles