YP Nieuws

Eloisa foto 1.jpg
1 feb 2018

MYSORE TEACHER | Eloisa Iskandar | vanaf Maart

 

MYSORE PROGRAMMA 2018 - ALL LEVELS

 

Heb jij het al gehoord? Vanaf maart verwelkomen wij Eloisa Fernandez Iskandar! 

Zij zal, voor de maanden maart en april, ons dagelijkse Mysore programma verzorgen op de locatie in Maastricht! 

 

 Eloisa Yogaplace

Eloisa Fernandez Iskandar

Eloisa is een mooi en warm persoon, waar iedereen welkom is en de persoonlijke aandacht en focus voor ieders eigen pad en practice voorop staan. Zij heeft de autorisatie van het K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute  (KPJAYI) om t/m full intermediate te onderwijzen.

Lees haar volledige verhaal op: http://www.yogaplace.nl/yogaplace/over-yogaplace/yogaleraren/eloisa-fernandez-iskandar

 

Een nieuwe docent én een nieuwe opzet van het huidige Mysore programma

Met de komst van Eloisa komt er ook een nieuwe opzet van het Mysore programma. Wij zijn ervan overtuigd dat, voor een goede yoga-integratie in het leven, een committent met deze yogavorm een must is. Voor het optimale effect, oefen je jouw practice bij voorkeur elke dag, maar met een minimum van 3 keer per week, behalve op zaterdag en bij nieuwe en volle maan. Zo verdiep je jouw practice, kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en concentratie elke dag weer een stukje verder!

Dit betekent dat de beperkte Mysore abonnementen per maart vervallen en je minimaal 3 keer per week jouw Mysore practice volgt met het speciale onbeperkte Mysore abonnement. Dit kan op alle locaties! Bij Eloisa in Maastricht of een van onze andere ervaren Mysore-Teachers op de locaties Sittard en Urmond.

 

We werken meestal een aantal maanden met eenzelfde teacher en na een paar maanden wordt er gewisseld. Op die manier ben je altijd verzekerd van een leraar met genoeg ervaring en kennis om je te begeleiden in jouw practice en krijg je tevens de kans om met de lesstijl van verschillende leraren kennis te maken.

Eloisa zal in maart en april in Maastricht het Mysore programma begeleiden. In mei zal zij elders zijn en zullen de lessen door onze vaste docenten overgenomen worden. Hoogstwaarschijnlijk zal zij in juni, juli en augustus weer in Maastricht zijn. 

Het wisselen van leraar laat je ook het yoga-aspect ervaren van flexibliteit en het leren van accepteren wat is. We vinden dit een belangrijk onderdeel dat je niet alleen op je mat meemaakt, maar ook in het dagelijks leven! 

 

Schrijf je in voor deze unieke ervaring

Neem vandaag nog, maar uiterlijk 15 februari, met ons contact op, om je voor deze unieke ervaring in te schrijven. Uiteraard regelen wij, met jouw toestemming, dat beperkte abonnementen omgezet worden in het speciale onbeperkte Mysore abonnement. 

Let er wel op, dat met de beperkte abonnementen per 1 maart helaas geen toegang meer mogelijk is tot het Mysore programma. Uiteraard kun je met de beperkte abonnementen wel alle andere yoga-lessen volgen!

 

 

NAMASTE

Meer nieuws

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles