YP Nieuws

5 jul 2021

OPEN MAAND SEPT 21 | volg onbeperkt yogales

Ervaar, beleef, ontwikkel en laat je inspireren

Onze deuren staan gedurende de hele maand september voor jou open. Geniet volop van onbeperkt online en studio lessen voor maar €29. Zit je er al een tijdje aan te denken om met yoga te beginnen? Dit is dé kans om kennis te maken met Yogaplace!

* 7 dagen per week geopend
* Studio's in Sittard, Urmond en online
* Voor iedereen toegankelijk
* Vernieuwd lesaanbod

MAAK ACCOUNT AAN EN SHOP CLASS CARD VOOR €29

*Actie alleen geldig voor nieuwe leden van Yogaplace.

 

Neem een maand onbeperkt te tijd om je volledig te laten onderdompelen in de warme community van Yogaplace.  Je kunt de hele maand september starten met de onbeperkte lessenkaart voor maar €29.  Na aanschaf (in de maand september) 30 dagen geldig. Dus start je op 15 september, dan kun je lessen boeken tot 15 oktober. Wil je nu vooraf alvast jouw plek reserveren? De ingangsdatum van je classcard zal dan 1 september zijn. 

Laat je inspireren door onze docenten die vanuit passie voor jou klaar staan. Of je nu behoefte hebt aan rust en ontspanning, of juist intensief wilt bewegen. Wanneer je fysiek en mentaal wilt werken aan de connectie tussen lichaam en geest, of je bewuste levensstijl een boost wilt geven. Het kan allemaal tijdens de open maand in September bij Yogaplace!

BOEK HIER JE PLEK TIJDENS DEZE BIJZONDERE OPEN MAAND

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in de studio's of online

- Team Yogaplace 


 

Meer nieuws

Share the love!

Gratis Proefles