5 jul 2021

OPEN MAAND SEPT 21 | volg onbeperkt yogales

Ervaar, beleef, ontwikkel en laat je inspireren

Onze deuren staan gedurende de hele maand september voor jou open. Geniet volop van onbeperkt online en studio lessen voor maar €29. Zit je er al een tijdje aan te denken om met yoga te beginnen? Dit is dé kans om kennis te maken met Yogaplace!

* 7 dagen per week geopend
* Studio's in Sittard, Urmond en online
* Voor iedereen toegankelijk
* Vernieuwd lesaanbod

MAAK ACCOUNT AAN EN SHOP CLASS CARD VOOR €29

*Actie alleen geldig voor nieuwe leden van Yogaplace.

 

Neem een maand onbeperkt te tijd om je volledig te laten onderdompelen in de warme community van Yogaplace.  Je kunt de hele maand september starten met de onbeperkte lessenkaart voor maar €29.  Na aanschaf (in de maand september) 30 dagen geldig. Dus start je op 15 september, dan kun je lessen boeken tot 15 oktober. Wil je nu vooraf alvast jouw plek reserveren? De ingangsdatum van je classcard zal dan 1 september zijn. 

Laat je inspireren door onze docenten die vanuit passie voor jou klaar staan. Of je nu behoefte hebt aan rust en ontspanning, of juist intensief wilt bewegen. Wanneer je fysiek en mentaal wilt werken aan de connectie tussen lichaam en geest, of je bewuste levensstijl een boost wilt geven. Het kan allemaal tijdens de open maand in September bij Yogaplace!

BOEK HIER JE PLEK TIJDENS DEZE BIJZONDERE OPEN MAAND

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in de studio's of online

- Team Yogaplace 


 

Meer nieuws

Lees meer

Yoga levensstijl

  • Gevarieerd lesrooster in onze studio's en online: 7 dagen per week
  • Inspirerende workshops, introductiecursussen en opleidingen
  • (Online) Bedrijfsyoga met een breed aanbod voor een gezonde werkomgeving

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

17 september

"If I'm losing balance in a pose, I stretch higher and God reaches down to steady me. It works every time, and not just in yoga"

T. Guillemets

Yoga volgens Yogaplace

Yoga als levensstijl. Yoga voor je gezondheid, balans in je leven en je plezier. Dat vraagt een fijne Yoga-omgeving, een goede ambiance en professionele, persoonlijke begeleiding. Je vindt het allemaal bij Yogaplace!

Yoga-workshops

Wil jij je Yoga-ervaring verder verdiepen? Leren van yogi's uit de hele wereld? Je bewust worden van je eigen mogelijkheden en belemmeringen?

Houd onze eventkalender in de gaten, want dan zijn de Yogaplace workshops echt iets voor jou!

 

yp_16.jpg

Bekijk de workshops

Bedrijfsyoga

Verdienen jij en je collega's minder stress? Wil je ook op je werk kunnen relaxen? Wil je minder zieken om je heen? Of ben je op zoek naar de juiste balans tussen werk en leven?

Yogaplace verzorgt yogatrajecten voor bedrijven die het belangrijk vinden dat hun mensen zich goed voelen in lichaam en geest.

Klik hier voor meer informatie over ons aanbod. 

yp_12.jpg

Vertel mij meer!

Yogatherapie

Wie lichamelijk, mentaal en emotioneel in balans is, voelt zich fit en sterk. Zoek jij een steuntje in de rug? Wil je hulp bij het bereiken van je persoonlijke doelen? Kost re-integreren na ziekte, blessure, psychische overbelasting of trauma je meer tijd dan je verwachtte?

Met yogatherapie ontdek je weer de kracht in jezelf, om de discipline in en de controle over je leven terug te krijgen, met gerichte doelen en technieken. Afhankelijk van je vragen en wensen duurt een traject (individueel of in groepsverband) 3 tot 12 weken.

yp_14.jpg

Meer over Yogatherapie

Gratis Proefles