YP Nieuws

26 feb 2021

VIRTUELE OPENDAG | 13 MRT 20201

 

Ontdek, groei & transformeer


Virtuele Open Dag
Zaterdag 13 maart
10.00-15.00u

We kunnen niet wachten om jullie weer mee te nemen in de energie van onze warme studio’s. Op 13 maart gaan we verbinden en genieten tijdens de veelzijdige virtuele open dag met een mooi aanbod waaronder het deelnemen aan interessante en toegankelijke 30 minuten yoga workshops, voedingslezingen, feng shui sessies en 'Academy room' voor al je vragen over onze opleidingen, dus maak kennis met de docenten, Ook een HIIT&Yoga ervaring voor wat extra beweging in deze tijd (nieuw!) en méér! De virtuele open dag wordt aangeboden via Zoom live stream.

Zin in een moment voor jezelf vanuit je woonkamer en relaxruimte? Meld je nu gratis aan om inloggegevens te ontvangen en doe mee vanuit het gemak van je eigen omgeving! Samen met familie, in gemakkelijke kleding en met een 'open mind'. Deze dag is voor iedereen toegankelijk! 

Het volledige programma kun je hier downloaden en opslaan.

Naast onze eigen yogadocenten zijn er ook workshops en lezingen van:

Aschwin van Diermen (Innerfresh)*
Het is belangrijk de juiste keuzes te maken om de gezondheid te stimuleren. Ook als yogi kom je verschillende manieren tegen bij het maken van voedingskeuzes. Zo kiezen sommigen ervoor om geen vlees en vis meer te eten of helemaal geen dierlijke producten meer te nemen. Welke voedingscategorie je ook volgt, we hebben allemaal koolhydraten, eiwitten en vetten nodig. De vraag is alleen, wanneer eten we wat en op welk moment van de dag. In dit webinar gaat Aschwin hier op in en belooft je dat wanneer je dit toepast je energie zal toenemen!

Julie de Ronde (Feng Shui)*
We worden allemaal beïnvloed door onze omgeving. In een huis met goede feng shui (of een goede energie) ervaar je flow in je leven, je zit beter in je vel, je slaapt beter en kan beter ontspannen. Kortom, een huis met een goede energie ondersteunt jou in het zijn van je beste ik. Juist nu we zóveel thuis zijn, is het belangrijk dat je thuis een fijne plek is met goede energie. Maar hoe creëer je een betere energie in huis? In deze workshop leer je wat feng shui is en deelt Julie bruikbare tips en tricks zodat je thuis aan de slag kan. Neem vooral je eigen interieurvragen mee. Er is ruimte voor tips en advies!  

Sina Pellegrom (Personal Trainer)*
Een manier om kracht én conditie te trainen, is door middel van High Intensity Interval Training, HIIT. Daarnaast verbrand je ook meer vet dan bij een traditionele cardio-training. Korte momenten van maximale inspanning worden afgewisseld met momenten van rust. Er zijn verschillende vormen van HIIT en de afwisseling zorgt er voor dat het lichaam steeds opnieuw geprikkeld wordt. Tijdens de training worden oefeningen gedaan met het eigen lichaamsgewicht waardoor kracht toeneemt en door de korte interval verbetert de conditie snel. Kom kennis maken en ervaar wat HIIT met je lichaam doet!

Speciale aanbieding
Na deelname aan de Open dag ontvang je één maand gratis onbeperkt yoga zonder verplichting. Wil je daarna je lessen vervolgen kies dan het abonnement dat bij jou past. Of kies voor één van onze lessenkaarten.

Maandelijks opzeggen
2021 vraagt nog steeds veel flexibiliteit van ons allemaal. Wij begrijpen de continue veranderingen en onzekerheden die dat met zich mee brengt. Yogaplace vindt het belangrijk om hierin mee te bewegen, daarom nodigen we jou uit om lid te worden zonder de verplichting van de reguliere minimale inschrijfperiode van 6 maanden. Je kunt nu dus direct genieten van een mooi gevarieerd aanbod van yoga lessen! Past het niet meer voor jou? Dan betaal je na opzegging via het systeem, maximaal nog 1 volledige kalendermaand. Wanneer je lid wordt na 30 juni dan geldt weer de minimale inschrijfperiode van 6 maanden.

Heb jij altijd al eens yoga willen proberen? Dan is nu je kans! 

We zien je graag op 13 maart!

 

MELD JE HIER AAN 

Meer nieuws

Share the love!

Gratis Proefles