4 feb 2021

STUDIO LESSEN T/M 2 MRT GECANCELLED | Dit doen we voor jou!

Lieve Yogaplacer,

 

Net zoals de rest van Nederland, hebben ook wij wederom met teleurstelling de persconferentie bekeken waarin duidelijk werd dat onze fysieke groepslessen tot 2 maart gecanceled zijn. Ondanks dat we de situatie liever anders hadden gezien, deinzen we niet terug voor een mooie uitdaging. We grijpen deze verlengde lockdown dan ook met beide handen aan om ons online aanbod nog verder te ontwikkelen zodat jij keuze hebt uit een nog gevarieerder aanbod. Natuurlijk kijken we enorm uit naar het moment waarop we je weer mogen verwelkomen in onze studio’s. Ook al wordt dat moment nog even verder vooruit geschoven, we blijven positief en in verbinding met jou.

 Voor de komende periode gaan we het aanbod op onze verschillende online platformen nog verder uitbreiden.

Zo zullen er nog meer video lessen op ons eigen video kanaal beschikbaar zijn om je een nog gevarieerder aanbod te bieden. De kwalitatieve lessen van Yogaplace die je op ieder gewenst moment kunt volgen! Heb je nog geen login of ben je deze kwijt? Mail dan naar info@yogaplace.nl

De Facebook Livestreams waren een succes! Deze ga je dan ook in februari vaker langs zien komen. Tijdens iedere sessie (van 30 min) zal er een specifiek thema behandeld worden. Like onze Facebookpagina en doe mee! Verder zal er een tijdelijke re-watch optie beschikbaar worden gesteld voor een aantal online livestream lessen, binnen de gestelde privacy wetgeving.

Zoals je al van ons hebt vernomen hebben we inspirerende workshops gepland voor de komende maanden waaraan jij als lid gratis mag deelnemen. In onze nieuwsbrief van komende week worden deze uitgelicht zodat je direct de datum in je agenda kunt zetten en je kunt aanmelden.

Er wordt wederom een beroep gedaan op ons geduld. Gezien de lange adem die nodig is, willen we je graag laten weten hoe dankbaar we ervoor zijn dat jij op dit moment deel uit maakt van de Yogaplace community. Je ontvangt daarom van ons een cadeaubon ter waarde van € 40,00 die je vanaf het heropenen van de studio’s het gehele jaar kunt inzetten voor workshops, trainingen, classcards of gun jezelf een waardevolle yoga privé sessie. Deze cadeaubon ontvang je binnenkort in je mailbox.

Op onze website vind je de meest actuele informatie en we houden je middels mail, onze website en social media op de hoogte van verdere ontwikkelingen rondom de lockdown.

Ook nu moedigen we je weer aan om online lessen te blijven boeken om jezelf en je docent te blijven steunen. Samen blijven we positiviteit verspreiden terwijl we yoga blijven ervaren en uitdragen, vanuit thuis en vanuit het hart. Voor nu kun je jezelf trakteren op een One day retreat Online.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen of opmerkingen hebt. We zijn hier voor jou.

 

Meer nieuws

Lees meer

Yoga levensstijl

  • Gevarieerd lesrooster in onze studio's en online: 7 dagen per week
  • Inspirerende workshops, introductiecursussen en opleidingen
  • Bedrijfsyoga met een breed aanbod voor een gezonde werkomgeving

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

15 april

"It's good to have an end to journey toward, but in the end it's the journey that matters"

Daniëla de Boer

Yoga volgens Yogaplace

Yoga als levensstijl. Yoga voor je gezondheid, balans in je leven en je plezier. Dat vraagt een fijne Yoga-omgeving, een goede ambiance en professionele, persoonlijke begeleiding. Je vindt het allemaal bij Yogaplace!

Yoga-workshops

Wil jij je Yoga-ervaring verder verdiepen? Leren van yogi's uit de hele wereld? Je bewust worden van je eigen mogelijkheden en belemmeringen?

Houd onze eventkalender in de gaten, want dan zijn de Yogaplace workshops echt iets voor jou!

 

yp_16.jpg

Bekijk de workshops

Bedrijfsyoga

Verdienen jij en je collega's minder stress? Wil je ook op je werk kunnen relaxen? Wil je minder zieken om je heen? Of ben je op zoek naar de juiste balans tussen werk en leven?

Yogaplace verzorgt yogatrajecten voor bedrijven die het belangrijk vinden dat hun mensen zich goed voelen in lichaam en geest.

Klik hier voor meer informatie over ons aanbod. 

yp_12.jpg

Vertel mij meer!

Yogatherapie

Wie lichamelijk, mentaal en emotioneel in balans is, voelt zich fit en sterk. Zoek jij een steuntje in de rug? Wil je hulp bij het bereiken van je persoonlijke doelen? Kost re-integreren na ziekte, blessure, psychische overbelasting of trauma je meer tijd dan je verwachtte?

Met yogatherapie ontdek je weer de kracht in jezelf, om de discipline in en de controle over je leven terug te krijgen, met gerichte doelen en technieken. Afhankelijk van je vragen en wensen duurt een traject (individueel of in groepsverband) 3 tot 12 weken.

yp_14.jpg

Meer over Yogatherapie

Gratis Proefles