YP Nieuws

1 feb 2021

WEEKEND DETOX & JOY APR '21 | Zeeland here we come!

Detox & joy op een holistische manier!

The body is your temple
Keep it  pure and clean, for your body to reside in
 
- B. S. Iyengar

 

 

Datum: vrijdag, 23 april 2021 t/m zondag, 25 april 2021
Tijd: 17:00 (einde: 14:00)
Locatie: Zeeland 'De schouw' Zierikzee
Docent: Manon Simonis
Tweede docent: Anouk Prop
 

Aan de basis van een goede gezondheid staat een gezond lichaam. Juist in deze tijd waarin we helaas vaak in aanraking komen met voeding vol met schadelijke stoffen, met tijdgebrek, stressfactoren en allergieën is het belangrijk je lichaam af en toe te zuiveren en je geest tot rust te laten komen.
Daarom bieden wij een volledig verzorgd weekend, waarin je met sappen, salades en soepen, meditatie, yoga, ademsessies, reinigingsoefeningen, sauna en wandelingen de tijd krijgt om je lichaam te resetten en je geest op te laden. Bovendien vindt dit weekend plaats op een unieke plek waar je je gelijk thuis zult voelen: een sfeervolle locatie in een authentiek pand.. vlakbij zee… in Zeeland.
Dus, schreeuwt je lijf om een oplaadsessie voor lichaam en geest, meld je dan gauw aan.

Kom tot jezelf en blijf bij jezelf

Uniek aan dit weekend is dat je twee nachten verblijft en de tijd krijgt om volledig aanwezig te zijn en een bijzonder afwisselend programma te doorlopen. De sterk holistische visie zorgt ervoor dat op alle lagen het herstellen van je balans zijn werk kan doen. Na afloop ervaar je meer energie en zit je goed in je vel. Je wordt begeleidt en ondersteunt door ervaren professionals.

Dit weekend geeft je de handvatten en tips hoe je gezonde yogalevensstijl kunt toepassen en integreren in je eigen dagelijkse leven. We bieden je een stevige basis van zelfkennis en helpen je om de discipline op te bouwen om jezelf lang gezond te houden. Zo voel je je niet alleen dit weekend fijn, maar ben je in staat om deze kracht en rust ook in de toekomst te behouden. Daarnaast zal de verbinding met de groep je geborgenheid en warmte bieden, waardoor je dit weekend in een uiterst fijne sfeer kunt ervaren.

 

MEER INFO EN BOEKENMeer nieuws

Share the love!

Gratis Proefles